Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kupić

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no siemka mam rzeczy na sprzedaż i kiedy je sprzedam będę miał mniej więcej 8 - 10kk i co za to kupić dla maga ?

zastanawiam się :

-peta

rózgę 45

-szatę 46

-rózgę 62

-szatę 55

jeśli kupię eq to mam do 2 kk na peta i czy opłaca się tajemnicze jajko kupić czy może lepiej coś innego a może jednak co innego kupić ? :)

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Zależy jaki masz poziom.

Jeśli masz minimum 63 to kupuj rózgę na 63, niestety szata póki co na 55 (aż do ok. 69).

Jeśli masz mniejszy niż 63 to rózga na 45, szatę na 46.

Nie kupuj tajemniczego jajka, bo to w ogóle mija się z celem.

Jeśli po zakupie eq zostanie ci coś kasy, to kup np. dyńkę (PD=super), a jeśli nie starczy ci golda to dozbieraj jeszcze do tej dyńki :p.

Opublikowano

Jeżeli nie masz 63LvL'a polecam Ci kupić rózgę i szatę 45/46Lv w stylu u6+6 czy coś takiego, wyższego.. zostanie Ci troche kasy to kup Super ŚW. Krzaka lub Yeti (wydaje mi się, że dobry tank - 24k PŻ). Wbijesz 63/65 to sprzedaj te eQ i kup kolejne na swój LvL, a jestem pewien że zarobisz troche kasy do tego poziomu :-)
Jeżeli nie masz 55Lvl'a kup lepszą szatę na 46, a starczy Ci do tego 60+(chyba że Ci się chce sprzedawać i szukać nowej). Jak coś Ci zostanie, upnij sobie kartę sp
.

v7tfsh.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie masz 63LvL'a polecam Ci kupić rózgę i szatę 45/46Lv w stylu u6+6 czy coś takiego, wyższego.. zostanie Ci troche kasy to kup Super ŚW. Krzaka lub Yeti (wydaje mi się, że dobry tank - 24k PŻ). Wbijesz 63/65 to sprzedaj te eQ i kup kolejne na swój LvL, a jestem pewien że zarobisz troche kasy do tego poziomu :-)

Jeżeli nie masz 55Lvl'a kup lepszą szatę na 46, a starczy Ci do tego 60+(chyba że Ci się chce sprzedawać i szukać nowej). Jak coś Ci zostanie, upnij sobie kartę sp.

Może i ma sporo hp, ale ma słabe resy i szybko pada.

Nie polecam yeti, tylko super dyńkę/ super świętego krzaka :p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...