Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

różnica w dmg

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam magnetyka +7 bez kd i aurę na m7 75 lvl waląc metki na 65 lvl walę je po 850-910 takie dmg

a pytanie brzmi jakie dmg będę miał waląc ribem+9 śr 30 all kd +4, a jakie trutą +7 śr 30 all kd +4? tak mniej więcej

Opublikowano

ale o ile większe? dużo jeśli miałbym mieć troszke większe to nie warto jej kupywać lepiej magneta +9 z kd lub parte +9 z kd, a może złodzieja lub żal

Opublikowano

Na pewno o wiele większe DMG będziesz miał trutką, w końcu ona ma śr, magnet nie.

Nie jestem wstanie dokładnie Ci powiedzieć jaka będzie różnica DMG ale na pewno duża.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o exp to najstarsi skośnooki magowie przepowiadali,że jak expić to tylko bronią z średnim ;)

Rib a potem zaopatrz się w dobrą Trute. DMG jest spore :)

Opublikowano

Jeżeli masz takiego riba to z krytykiem po 2/2.5 k bd bić, bez krytyka myślę że z 1.2/1,5k :).

Trutką około 1.7k bez krytyka z krytykiem do 3k ;).

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o exp to najstarsi skośnooki magowie przepowiadali,że jak expić to tylko bronią z średnim ;)

Rib a potem zaopatrz się w dobrą Trute. DMG jest spore :)

no nie wiem magnet +9 ma takie same dmg co rib +9 35sr :)

Testowane

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...