Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BMW M3 GTS

arkadionek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jest szansa żeby w rotacji były samochody klasy S? Mam jeszcze jedno pytanko, części z 4 gwiazdkami można jakoś zdobyć poza SB? Jeśli tak , to jak ?

tumblr_nlz61ywGed1s89jqbo1_500.gif

Opublikowano

A jest szansa żeby w rotacji były samochody klasy S? Mam jeszcze jedno pytanko, części z 4 gwiazdkami można jakoś zdobyć poza SB? Jeśli tak , to jak ?

jeśli będą to nie takie, które będą mogły konkurować z liderami za boosty, części straaasznie rzadko z pakietów kart za 100k igc.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Autor pytał o metody POZA SB. :P

Sprinty :) najszybciej się dropi :D Ja dziś wydropiłem silnik ultra zielony na pvp (dzięki NOOXA:), a w normalnym sprincie z losowymi przeciwnikami przekładnie czerwoną i opony niebieskie :D I z 8 pro. :) W pakiety kart nie ma co inwestowac (ja kupuję dla power upów tylko). Zbieraj też diamenty. :) Po 30 dniu ładnie ultra/pro lecą. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...