Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] 2 Tutów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, poszukuje 2 Tutów między innymi chodzi mi o :

- TuT jak dodać NPC do Clienta te pliki w npc.xml i wgl.

- TuT jak zrobić żeby jak ktoś wejdzie na serwa to w tabelce przyjaciele miał nową tabelke Team i dodanego GM tak samo jak przyjaciół tylko że GM'a.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Niestety nic sie niedowiedziałem za bardzo :/ chodzi mi o to że jak pobiore folder z npc to mam same pliki a skąd wziasc jakies wpisy do npc_list albo npc.xml?

Opublikowano

@Ref

Opublikowano

- TuT jak zrobić żeby jak ktoś wejdzie na serwa to w tabelce przyjaciele miał nową tabelke Team i dodanego GM tak samo jak przyjaciół tylko że GM'a.

Musisz wgrać skrypt .py do swojego clienta.

Mam go gdzieś na komputerze, ale jednak nie obiecuje, że znajde bo mam malutki kipisz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A napiszesz gdzie moge znalesc te pliki z tabelką przyjaciół itp ? jak postarasz się poszukać będe wdzięczny :)

Opublikowano

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...