Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zaczynać grę na Metin2 PL?

TSnoPROBLEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś przychodzę do was z pytaniem czy warto zaczynać grę na Metin2 PL?

Ostatnio naoglądałem się trochę filmików na youtube z PL'a i nie ukrywam chętnie bym tam jeszcze wrócił.

Wiecie ile osób obecnie jeszcze gra? Jak ze spotami? cenami?

Lepiej zaczynać grę na tych pierwszych serwerach czy ostatnich typu solar, syriusz?

Opublikowano

Wiadomo, że na ostatnich no ale ja CI szczerze odradzam PL'a, nie ma on nic do zaoferowania ciekawego, a wiadomo, że nie szybko zrobisz postać która będzie sprawiała przyjemność.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak chcesz grac na pl to tylko s26, lub wstrzymaj sie i poczekaj do polaczenia serverow i wtedy popatrz ile bedzie osob na wspolnym servie.

Na teraz to tylko privy, cos ala pl to teraz wychodza 2 nowe, jak starszy to polecam ravie.

Opublikowano

Na globcu pokroju PL'a już się nie opłaca. Zagraj lepiej na SG. Lepsza atmosfera niż na PL'u. Jedyny minus to, że tam nie wolno mówić po polsku (Nie, że nie wolno, ale lepiej po ang.).

Opublikowano

Nie graj na PL'u to jest strata czasu , jak chcesz grać na globalu to graj na SG , gra dużo przyjemniejsza.

Jeśli szukasz serwerów hard dedykowanych to polecam : Ravia / Balmora / Balantia / Tiveria / Triador / Tavia / Condordia /

u6pv.jpg

Opublikowano

Mnie ostatnio naszła ochota i zacząłem grać, miałem też dosyć długą przerwe :D Teraz mam zajawke i fajnie się gra, osobiście ZAPRASZAM Solar-Chunjo :D Nick: AwDuG

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem odstaw sobie PL'a i zagraj na jakimś Hardzie / ciężkim Medium jak UMetin <-- fajnie i przyjemnie się gra ;) (sorry za reklame ;P )

Na PL'u ceny stalek itd poszły strasznie w dół , jak tak dalej pójdzie to stalki będą na ziemi leżały -.-

1374745634-U865057.gif

Opublikowano

Ja uważam, że opłaca się grać na naszym globalu. Dużo przyjemności z samej gry. Potem możesz nawet na tym zarobić sprzedając postać.

Zachęcam Cię do rozpoczęcia gry razem ze mną. Filmiki z moich początków znajdziesz w moim podpisie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...