Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dupe nie ma, jest cos znacznie ciekawszego!

qefdser002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstepie chcialem napisac iz aktualnie nie ma zadnego "Dupe", istnieje za to "randomowe" tworzenie itemow w Chaos Machine (za pomoca pakietow). Ktos cos pisal w jakims temacie na tym forum ze pewien typ na serwerze GMO rozdawal Red Feniry za free, moge to potwierdzic osobiscie. Co wiecej, wystawial nawet exc pendanty, ringi w store za 1000 zen-ów.

Dla niedowiarkow - zobaczcie filmik robiacy furore na wszystkich forach "poswieconych" GMO.

http://www.dailymotion.com/video/x5k0qq_dupeeee_sport

Po wiecej odsylam was tutaj (http://www.mpcforum.com/showthread.php?t=225124), bo dyskusja naprawde ciekawa...

Napisalem nowy temat, nie majaco nic wspolnego z zadnymi "dupe rozkminkami".

Pozdrawiam.

Opublikowano

:O gdybys jeszcze podal pakiet to bym chyba dostal orgazmu ;p

PS: Hmm po Lewej stronie na goze wyswietla lvl gracza na trade i wszystko jak w cm'ie

Masz jakis kontakt do tego goscia?

Opublikowano

Nie nie gram na globie ale wydawalo mi sie ze slyszalem ze ten pakiet przestal dzialac :) ciekawe kiedy ten koles nakrecil ten filmik

Powiem jeszcze ze ten pakiet dziala tez na privach nie ktorych

Opublikowano
heh mi to dziala dzisiaj z rana zrobilem se fenrira 2 horsy etc

Jeżeli znasz ten pakiet czy ewentualnie mógłbys go sprzedac ? Czy to jets kolejny odcinek z serii wiem ale nie powiem....

moje gg 3280903

Opublikowano

noo ja go chetnie kupie tylko ludzie spieszcie sie bo zaraz pewnie przestanie pakiet dzialac moje gg 1555186 kto go ma na sprzedasz to dajcie mi cynk :D

Opublikowano

o w cholere,franio podziel się ;) albo zażuć jakiś item..prosze ;) podziel się chociaż z aktywnymi użytkownikami :P

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

ja jak miałem pakiet na shadow buga podzieliłem sie z każdym kto napisął na Pm lub gg.... Chcesz moze ten pakiet?

moge Ci tez zrobić jakas grafike w Photoshopie ewentualnie strone www jakies forum itp

Opublikowano

Przeciez podobno juz nie dziala, a tak jak mowia poprzednicy najlepiej przekazywac sobie takie rzeczy przez pw, a nie oficjalnie :D

Opublikowano

C1 0B 86 2a 0D D9 74 77 80 00 00

Używam go już długo... i gra się już znudziła. Czekam na sezon 3 i nowe hacki.

Bawcie się do woli póki jeszcze K@ nie zdechło :)

Dla kompletnych lamerów powiem że trzeba wejść do CM wybrać opcję (może być na chaos item) i wysłać pakiet. Niestety niektórych rzeczy nie da się wyciągnąć z pralki (shield +35rate na przykład)...

HAVE FUN! Rollback is comming again :)

Opublikowano
C1 0B 86 2a 0D D9 74 77 80 00 00

Używam go już długo... i gra się już znudziła. Czekam na sezon 3 i nowe hacki.

Bawcie się do woli póki jeszcze K@ nie zdechło :)

Dla kompletnych lamerów powiem że trzeba wejść do CM wybrać opcję (może być na chaos item) i wysłać pakiet. Niestety niektórych rzeczy nie da się wyciągnąć z pralki (shield +35rate na przykład)...

HAVE FUN! Rollback is comming again :)

Sciema jakas, nie dziala ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

ja wale:| moge zaplacic za dzialajacy pakiet Random item ;/

PS: Wie ktos jak wyciagnac pakiety z cm?? bo potrzebuje wyjac dc hacka

Opublikowano

witam. chcialem sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc polaczenia sie z serwerem i wysylania pakietow innym programem lub hakiem niz cm?

Opublikowano

Franio czy ten pakiet co podali to ten co Ty masz ?

witam. chcialem sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc polaczenia sie z serwerem i wysylania pakietow innym programem lub hakiem niz cm?

Wiem że na privach da się wpe pro,ale na globalu nie jestem pewien.Cm na 100%,chcesz to podaj jakiś pakiet a ja wypróbuje (mam CM)

prosze jakiegos admina albo moda o usunięcie tego posta wyżej....

Opublikowano

sorry za zamieszanie ale pakiet już nie działa... dowiedziałem się o tym jakies 20 min po moim pooście... mam jeszcze jeden ale też nie działa więc nie będę go publikował...

Opublikowano

Pakiet zostal zablokowany.

Czyli GMO stosunkowo "szybko" zareagowalo.

Attention MUtizens-
We are contacting the System Admin and are looking into the reports of Duping /Hacking that have occured recently.

Thanks.

Opublikowano
teoretycznie szybko zadzaiałali ale ciekawe co przy tej poprawce zwalili:P

Hehe!

Szybko! ;) Najlepszą miarą na działające hacki jest allegro - wystarczy obserwować cenę blessów....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...