Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd krytyczny podczas aktualizacji.

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wczoraj zrobilem reinstall systemu i pobrałem WOT'a , podzas aktualizacji wyskakuje mi błąd krytyczny, grę pobierałem już z 3 razy, próbowałem też przez Torrenta, za każdym razem jest to samo... Usuwałem także dane aplikacji z temp..

Dodaje LOG od Errora, nie ma sensu dawać wcześniejszego:

25/07/2013 09:05:19  ERROR:	pkg file(id = 1): what="extract file error", msg="name="D:\World of Tanks\Updates\wot_87.2902_client.patch" file="res\packages\vehicles_american.pkg" to="C:\Users\PRZEMY~1\AppData\Local\Temp\wargaming.net\wot\temp\wot_87.2902_client.patch""
25/07/2013 09:05:19  ERROR:	pkg file(id = 1): FAIL
25/07/2013 09:05:19  ERROR:	Patch installation: FAIL
25/07/2013 09:05:40  		Stop update process
25/07/2013 09:05:40  		User close the application
25/07/2013 09:05:40  		Stop

Jakies pomysły?

Może ktoś zuploaduje mi pliczek?

Opublikowano

pobierz utorrenta, i uruchom tamten plik utorrentem. sprobuj tak

innych pomyslow nie mam, a jesli ktos nie ma premium na speedyshare to raczej ci nie zuploaduje pliku

Age is just a number :)

Opublikowano

pobierz utorrenta, i uruchom tamten plik utorrentem. sprobuj tak

innych pomyslow nie mam, a jesli ktos nie ma premium na speedyshare to raczej ci nie zuploaduje pliku

Tak właśnie robiłem, pobierałem nawet uTorrentem ;) , dodam że pobierałem też world of warplanes i mam ten sam błąd nie wiem co jest grane żeby na czystym systemie wyskakiwały mi błędy. ;/

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Jedyne co mogę zaproponować to żeby napisać do supportu Wg lub na oficjalnym forum. Może to wina samego launcher a. Ściągnij jego samego od nowa.

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Jedyne co mogę zaproponować to żeby napisać do supportu Wg lub na oficjalnym forum. Może to wina samego launcher a. Ściągnij jego samego od nowa.

Gra pobierana już niejednokrotnie, to nie wina gry, tylko w kompie nie mam czegoś zainstalowanego (mam windows 8)...

@Refresh

Opublikowano

Spróbuj oznaczyć opcje torrent ów w launcherze przed rozpoczęciem nowego pobierania. Wpierw usuń wszystko. Odinstaluj grę, usuń pliki tymczasowe Updates etc i dopiero zainstaluj grę ponownie.

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

Spróbuj oznaczyć opcje torrent ów w launcherze przed rozpoczęciem nowego pobierania. Wpierw usuń wszystko. Odinstaluj grę, usuń pliki tymczasowe Updates etc i dopiero zainstaluj grę ponownie.

Już tak robiłem, system przeinstalowywałem też nie jednoktonie i cały czas to samo, wziąłem spatchowany folder z grą od kolegi i działa, niestety innego sposobu nie mogłem znaleźć,można zamknąć temat,dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...