Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Senthia

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram od dluzszego czasu na Senthi i zauwazylem, ze na ZUO nie daje rady uciagnac z dwoma azraelami. Mam juz 240 lvl i zamierzam wbic na ratach ten 250. Moje pytanie brzmi tak:

Czy lepiej zmienic klase na Bodego i zarobic na porzadne eq a dopiero potem na mentala ? Body da mi przewage w hitaniu azraeli. Jak myslicie?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Hmm moim zdaniem nieoplaca się zmieniac klasy bo gdy bijesz bodym on Cie moze wywalic a mental nigdy nieupada i to jego wielki + polecam ci zropic PRO eq i poprostu z marmura najlepiej pająka.

Opublikowano

Nie zmieniaj klasy , mental jest dobry , chodź dzięki bodemu miał byś więcej ataku :) , spróbuj jeszcze wykminić jakieś bony w eq , jeśli dalej nie będziesz dawał rady to zmieniaj jak już musisz.

u6pv.jpg

Opublikowano

mental źle jest bić bossy, możesz zmienić na bodego o ile się da, zarobić na pro eq, wbić 250, a potem dopiero zmienić na mentala.

bodziakiem wiecej zarobisz niz mentalem

Opublikowano

nie zmieniaj klasy na bodego, bo gdy wbijesz 250 lvl :

1. zrobisz eq full diably/moby

2. bedziesz biegal na smoka , a nie na azreala

3. z dobrym eq pod exp ,bedziesz bic wszystko bez problemow

A po za tym Mentalem dobrze sie bije bossy, bo nie odbijają go np od sciany , jest to kwestia tylko lepszej bronie << mowie tu o broni 250 do expa>> , i bedziesz bil wszystko ;)

Zycie jest jak szachy - raz bijesz konia , a raz pchasz krolową : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...