Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medieval-mc.pl [Wojny Gildi+Mody] [70Slotów] Pełno nowych zbroi i mieczy+tarcze+Amulety i wiele więcej!

NewEgypt

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba si? reklama serwera ? Moz? co? doda? ?

• Podoba mi si? reklama nie trzeba nic dodawa?
      6
    • Podoba mi si? reklama ale przyda?o by si? co? doda?..
      3
    • Podoba si? reklama i napisze co przyda?o by si? doda?..
      0
    • Nie podoba si? reklama napisze co trzeba by zmieni?
      3
  2. 2. Czy mody ze serwera pasuja ?

• Tak s? idealne
      4
    • Tak ale nie wszystkie napisz? jaki nie pasuje
      0
    • Nie za bardzo
      6
    • My?l? ze przyda?o by si? doda? (Napisz jaki mod)
      1
  3. 3. Czy zdj?cia z posta zach?ci?y cie do gry ?

• Tak
      3
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwisz się że jest mało ludzi ?

był wcześniej dobry launcher + dobre mody to chyba mieliście za dużo graczy wiec jest DO DUPY LAUNCHER + mody

macie co chcieliście ;p + do tego spawn jest robiony (prace techniczne ) + bug na drabinki + zero eventów i ssów w 1 poście by zachęcić graczy

chyba napisałem wszystko co mi się nie podoba i pewnie nie tylko mi

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

dziwisz się że jest mało ludzi ?

był wcześniej dobry launcher + dobre mody to chyba mieliście za dużo graczy wiec jest DO DUPY LAUNCHER + mody

macie co chcieliście ;p + do tego spawn jest robiony (prace techniczne ) + bug na drabinki + zero eventów i ssów w 1 poście by zachęcić graczy

chyba napisałem wszystko co mi się nie podoba i pewnie nie tylko mi

Były dobre mody ? dało się kopiować itemki exp bugowac itp.. dlatego zmienili, dobry launcher ? nie wszyscy mogli się zalogować premium.. bug z drabinkami jest tylko gdy drabinki się wygenerowały same a tak to działają.. jest zero eventow ponieważ nie będziemy robili eventy dla 5 graczy. I są ssy w pierwszym poście ale zrobimy więcej prace, techniczne spawnu ? no chyba przecież jest nowa mapa co nie ?

Opublikowano

Jestem strasznie ciekaw dlaczego nie zostaniecie przy Technic Launcher'ze i oryginalnym Hexxit'cie. Moim zdaniem byłaby to najlepsza opcja, gdyż paczka jest ciągle aktualizowana i sprawdzana. Przy odpowiedniej konfiguracji wszystko byłoby cacy. Nie rozumiem czemu pierd*licie się z własnym launcherem od DevilGoku, który jest ch**owy i każdy go ma. To co było na początku było zaj*biste, tylko dołożyć trochę starań nad pozbyciem się bugów. Pozdrawiam: ~Alchemik

bipsMal.png

Opublikowano

Jestem strasznie ciekaw dlaczego nie zostaniecie przy Technic Launcher'ze i oryginalnym Hexxit'cie. Moim zdaniem byłaby to najlepsza opcja, gdyż paczka jest ciągle aktualizowana i sprawdzana. Przy odpowiedniej konfiguracji wszystko byłoby cacy. Nie rozumiem czemu pierd*licie się z własnym launcherem od DevilGoku, który jest ch**owy i każdy go ma. To co było na początku było zaj*biste, tylko dołożyć trochę starań nad pozbyciem się bugów. Pozdrawiam: ~Alchemik

Muszę się zgodzić w obu kwestiach. To co była na początku było lepsze oraz launcher od DevilGoku jest gówniany :l Sam Hexxit jest cały czas aktualizowany bo zajmują się nim ludzie od Yogscast (o ile się nie mylę)

Untitled.png

Opublikowano

nie moge sie zaalogowac na serwer mozna jakis kontakt gg?

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

Zjeba**** updatowalem paczke i nie moge wbic na server....

@edit

Odpalilem na hexxit i server mi nie dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...