Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wielki Spis Modyfikacji WoT

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaktualizuj do 8.8, bo do chuja celowniki nie działają.

Spis za mojej kadencji był o niebo lepszy, autor tamtego przynajmniej się starał i aktualizował jak najczęściej (zaraz po update).

Pozdro.

S5.gif

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Niechce reklamowac ( w razie czegos usunac post) ale tu jest super paczka na 0.8.7 xxx

Szukam takiej samej na 8.8 i nie moge znalesc ,ziomek ma podobną na 8.8, ale celownik zrobil tak ze mozna wicej przyblizyc niz sie da normlanie i sie zle gra ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, chciałem zainstalować sobie mod HitZones Shaded 0.8.8.62(0.8.8) by andi_fireman (po rozpakowaniu) wkleiłem go do folderu res_mods lecz nie działa, w garażu nie pokazuje mi na czołgach kolorów, po rozpakowaniu był folder vehicles a w nim foldery z nacjami czołgów, wyciągnąłem foldery nacji i wkleiłem bezpośrednio do folderu res_mods lecz to też nie pomogło. Wiecie może w czym problem ?

Opublikowano

Pobrałem mod na zmianę czołgów(ikon) w grze pod nazwą TORQue Contour Mod 1.2(0.8.9).

Bardzo przejrzysty i efektywny mod, ale zauważyłem fatalny błąd. Po prawej stronie w grze pod przyciskiem Tab widnieje lista przeciwnych wrogów i nazwy wraz z ikonami zostały odwrócone o 180 stopni. Czy idzie to w jakiś sposób naprawić?

Opublikowano

Folder "res_mods" z paczki należy skopiować do głównego katalogu gry.

* Używając modyfikacji XVM NIE STOSUJEMY fixa do odwróconych ikon, zamiast tego otwieramy plik xvm.xvmconf/xvm.xc/battle.xc(w zalezności od tego, jakiej konfiguracji używamy) i zmieniamy:

"mirroredVehicleIcons": true,

na

"mirroredVehicleIcons": false,

http://www.mediafire.com/download/y72bui6cr9x3io3/MirroredIconsFix_089_v1.zip

Sorki że kopia, ale na szybko to pisałem ;)

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...