Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS algoria.pl

OstrosTHC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Potrzebuje bs na algoria.pl z tym, że musi sam skrzyneczki otwierać... wiem że to ciezka sytuacja ale ja nie ukrywam - niezbyt sie znam na tym wiec prosze was o pomoc;p

http://pokazywarka.pl/kimc8l/

tak wyglada proces otwierania skrzynki.

z gory dzieki za jakakolwiek pomoc

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

nie znajdziesz na to bota to jest poprostu nie do ominiecia przykro mi jedyny sposub to otwieranie szkat samemu lub dawanie zmianek do dozo no a jak zablokowali to lipa :P

dlatego nie gram na tego typu gownach ze tsza sie pierdolic z otwieraniem szkat ... wiecej czasu spedzisz na kupieniu zmianek niz co warte wiec pozdro ;/ w tym czasie zrobisz na 100% fms/riba sr +35/40 ;x

Opublikowano

nie znajdziesz na to bota to jest poprostu nie do ominiecia przykro mi jedyny sposub to otwieranie szkat samemu lub dawanie zmianek do dozo no a jak zablokowali to lipa :P

dlatego nie gram na tego typu gownach ze tsza sie pierdolic z otwieraniem szkat ... wiecej czasu spedzisz na kupieniu zmianek niz co warte wiec pozdro ;/ w tym czasie zrobisz na 100% fms/riba sr +35/40 ;x

Na draconis tez trzeba bylo otwierac skrzynki :) i jest bs na ten serwer ;] co sam otwiera itd

Opublikowano

Kazde zabezpieczenie jest do ominiecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...