Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak "wymacać" kupon w paczce chipsów

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da radę jakoś wymacać kupon w paczce chipsów? Albo jakoś prześwietlić paczkę, żeby można było zobaczyć czy w środku jest jakiś kupon? Jest w ogóle jakiś sposób na ten głupi kupon? xD

Odpowiedzi "Po co?" Itp będą zgłaszane. Nie pytam "Po co?" tylko "Czy da się?" a jeśli się da to "Jak?"

3t6EGVz.png

Opublikowano

Kupujesz wszystkie paczki i otwierasz. No i oczywiście patrzysz czy jest:) Sprawdzony sposób ;d

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Musisz to poczuć xDD

O kurwa. Mam macać tak na maxa aż ludzie będą się na mnie gapili? xD

Kupujesz wszystkie paczki i otwierasz. No i oczywiście patrzysz czy jest:) Sprawdzony sposób ;d

AMD TO GUNWO. Żart. A ja chcę tak bez kupowania wszystkich paczek. Chcę kupić jedną, ale trafioną xD

Nie miałeś dzieciństwa, że nie wiesz? Zawsze się wymacywało "tazosy" i kapsle z pokemonami xD

Ale teraz w tych paczkach jest za dużo powietrza <_< Ciężko wymacać. Jest na to jakiś sposób, technika? Czy po prostu ściskacz ile wlezie, żeby to wyczuć? xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

O kurwa. Mam macać tak na maxa aż ludzie będą się na mnie gapili? xD

AMD TO GUNWO. Żart. A ja chcę tak bez kupowania wszystkich paczek. Chcę kupić jedną, ale trafioną xD

Z wykrywaczem metalu idź...

No nie da sie chyba nie ma sprawdzonego sposobu, musisz to wyczuć bo co innego zrobisz? Otworzysz paczke i sprawdzisz?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja raz z dwojga kuzynami macaliśmy wszystkie torebki z chipsami lays'ów w małym sklepiku, potem pani nas ochrzaniła za to i gadała, że jak ktoś będzie chciał to kupić to co ? Najczęściej się trafiały w cebulkowych kupony, ale tylko na free chipsy :D PS. Moja ciocia pracuje w sklepiku (nie o tym co mowa xD) i powiedziała, że najczęściej się wygrywa w tych najmniejszych paczkach. A i jeszcze 1. Czuć taki troche poślizg gdy macasz, oraz mały przedmiot kwadratowy, lecz to ciężko troche.

Ja wymacałem tak 2 wygrane :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z wykrywaczem metalu idź...

No nie da sie chyba nie ma sprawdzonego sposobu, musisz to wyczuć bo co innego zrobisz? Otworzysz paczke i sprawdzisz?

Wykrywacz metalu na kupon? xDxD

Kiedyś kolega otwierał rożki w lodówce żeby sprawdzić czy jest w nich wygrana loda xD Udawał, że szuka smaku jakiegoś haha :D Chipsów raczej nie otworzę, a właśnie z tym macaniem to trochę ciężko bo sprzedawca może się przyczepić :unsure:

3t6EGVz.png

Opublikowano

Wykrywacz metalu na kupon? xDxD

Kiedyś kolega otwierał rożki w lodówce żeby sprawdzić czy jest w nich wygrana loda xD Udawał, że szuka smaku jakiegoś haha :D Chipsów raczej nie otworzę, a właśnie z tym macaniem to trochę ciężko bo sprzedawca może się przyczepić :unsure:

Spokojnie, jeżeli chipsy są dalej od kasy to możesz na spokojnie tylko nie za głośno ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

I_Love_JustinB

1374698971-U336505.png

Justin. Weź wypierdalaj z mojego tematu. Nie lubię Biebera i jego fanów.

Proszę bez pkt bo to był nagły wypadek, musiałem tego posta napisać.

Lolz? Ale porąbany bulwers :D gosciu on ma tylko taki nick a kazesz mu wypierdalac tylko dlatego ze przeglada tenat hahahaha nietolerancja 450%

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

I_Love_JustinB

1374698971-U336505.png

Justin. Weź wyjdź z mojego tematu. Nie lubię Biebera i jego fanów.

Proszę bez pkt bo to był nagły wypadek, musiałem tego posta napisać.

(Bez hejtów mi tutaj proszę xD I tak ten fan nigdy nie spotka swojego idola :mellow:)

Czy masz swiadomosc ze to moglbyc poprostu troll ... ja pierdole.

Macaj, wloz w to serce. Dopoki nie poczujesz tego w sobie, to nie znajdziesz tego czego szukasz.

Poprostu macaj, nie ma raczej sposobu. Mozesz podziurkowac i spuscic powietrze ;p

61093c6efb.png

Opublikowano

Czy masz swiadomosc ze to moglbyc poprostu troll ... ja pierdole.

Macaj, wloz w to serce. Dopoki nie poczujesz tego w sobie, to nie znajdziesz tego czego szukasz.

Poprostu macaj, nie ma raczej sposobu. Mozesz podziurkowac i spuscic powietrze ;p

Z dziurkowaniem dobry pomysł. Tylko, żeby nie zobaczyli później, że to ja :D

Poczekam jeszcze na kilka odpowiedzi. Jeśli nie będzie nic ciekawego to napiszę, żeby zamknęli temat :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

Nie ma innego sposobu do którego by się nikt nie przyczepił, przykro mi :c Musisz być prawy a nie myśleć jak polaczek że wszystko za darmo ;_;

Najlepiej za darmo :D

Jak jest za dużo powietrza przebij igłą każdą paczkę i macaj aż wymacasz.

Jeśli będzie "aż za dużo powietrza" to chyba tak zrobię. To zemsta za zbyt dużo powietrza xD

Dzięki wszystkim za pomoc. Lajki jutro bo limit ;) Bez warnów mi tu tylko proszę xD

Temat do zamknięcia!

3t6EGVz.png

Opublikowano

Spróbuj cienką igłą zrobić dziurkę od spodu paczki, "wypompuj" powietrze i przemacaj... :D

@

Omg... ktoś wcześniej był tak inteligentny, że podał już ten sposób... sorry nie czytałem całego tematu, bo mi się kółko w myszce zjebało =/

Opublikowano

Ja kiedyś macałem pokemony w czipsach , dzięki temu miałem udane dzieciństwo :)

Weź dobrze wymacaj czipsy jak coś poczujesz ''niecodziennego'' to bierz je.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja mam nawet sprawdzony sposob :D

Spusc powietrze z paczki i macaj macaj macaj macaj (tylko zeby ci sie namiot nie zrobil) macaj macaj i wymacasz :D

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Bierzesz szpilkę/igłę.Idziesz do sklepu,i oglądając paczkę,delikatnie nakłuwasz,i upuszczasz powietrze.Teraz,będzie łatwiej wymacać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...