Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][AutoAntiFlood] - Ala white lista [Pluginy #1]

LewyReus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!

Na samym wstępie uprzedzam, że nie jestem znawcą angielskiego, więc realistyczne efekty mogą się różnić z tu przedstawionymi!

O pluginie:

Osoba która będzie chciała włamać Ci się na serwer(majstrować przy kodzie, itp.) dostanie automatycznego bana.

A tu moje tłumaczenie:

Serwer jest zalany w nieregularnych odstępach czasu przez hackerów? Ten plugin jest właśnie dla Ciebie! Plugin wykrywa ataki na serwer, a następnie blokuje hackerów. Jeżeli członek ma uprawnienia dostępu, jest w stanie dołączyć do serwera.

Uwaga!
Na samym wstępie uprzedzam, że nie jestem znawcą angielskiego, więc realistyczne efekty mogą się różnić z tu przedstawionymi
!

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/autoantiflood/

Usprawiedliwienie: Jestem na telefonie, nie mogę grać w minecrafta.
Mam karę.

vip.png

Maksymalnie maksymalny, LewyReus.

Opublikowano

Osoba która będzie chciała włamać Ci się na serwer(majstrować przy kodzie, itp.) dostanie automatycznego bana.

hm mi sie wydajje ze jednak ściemniasz plugin blokuje ataki ddos(ataki majace na celu obciarzenie serwera botami ktore wchodza i wychodza z serwera)

uwaga : po co to umieszczac :/ jest chyba z 10 takich pluginow (niektore maja wiecej opcji)tu jedyny dodatek to opcja onlyOP

tez nie znam angielskiego :/ ale na chlopski rozum jak gracz laczacy sie z serwerem mialby zmienic jakis kod niewiadomo czego

praktycznie nie wyjasniles pluginu mam nadzieje ze ni zrobisz kolejnego podobnego tematu z pluginy#2

Opublikowano

Jeśli zadziała,masz lajka,jeśli nie to i tak dostaniesz lajka.Temat porządny i krótki.Takie Tuty lubię.

23kawee.png   
Remember me, for centuries~

Opublikowano

Ciekawy plugin jednak jeżeli blokuje on tylko wchodzenie na serwer botów to istnieją podobne pluginy, ale bardziej rozwinięte. Mimo to masz like.

Opublikowano

hm mi sie wydajje ze jednak ściemniasz plugin blokuje ataki ddos(ataki majace na celu obciarzenie serwera botami ktore wchodza i wychodza z serwera)

uwaga : po co to umieszczac :/ jest chyba z 10 takich pluginow (niektore maja wiecej opcji)tu jedyny dodatek to opcja onlyOP

tez nie znam angielskiego :/ ale na chlopski rozum jak gracz laczacy sie z serwerem mialby zmienic jakis kod niewiadomo czego

praktycznie nie wyjasniles pluginu mam nadzieje ze ni zrobisz kolejnego podobnego tematu z pluginy#2

Nie wiem czy to działa, czytajcie czerwone napisy. W razie czego być może opis pana którego tekst jest linijkę wyżej może być prawdziwy, i nim się kierujcie. Sam nie wiem... słaby ajm ejm z angielskiego.

pogrubione/ to weź cwelu napisz lepszy. czekamy.

vip.png

Opublikowano

pogrubione/ to weź cwelu napisz lepszy. czekamy.

nie napisze bo nie potrafię tłumaczyć strasznie sie plączę i nic nie wychodzi poza tym tutoriale z pluginow :/ a co tu jest do wyjaśniania wszystko jest opisane na bukkit.org każdy developer* dodaje opis działania pluginu oraz wyjaśnia każdą komende/pozwolenia oraz config tak wiec konfiguracja i posługiwanie sie pluginami to postępowanie według instrukcji

nie potrafię = dlatego nie pisze, bo znajda sie lepsze osoby a ja bym tylko zaśmiecił forum

Opublikowano

swietnie to zrobiles. nie ma zadnych bugow ani problemow. Gratulacje

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

swietnie to zrobiles. nie ma zadnych bugow ani problemow. Gratulacje

aha.

reff

vip.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawdzal ktos? Dziala?

ZAPRASZAM NA UNIKATOWY SERWER xPVP IP: xpvp.yfun.pl
----------------------------------------------------------------
33388.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...