Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

III Wojna Światowa wiem gdzie zamierzają zaatakować.

DUPA TUSKA :ninja: Namiarów nie trzeba.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Siła perswazji - długi tekst napisany mądrze, od którego czytelnik nie może oderwać oka ;)

Nawet jak piszą bzdury to połowa w to uwierzy, bo pisali mądrze i ładnie konstruowali zdania.

Opublikowano

Tak samo wiarygodne jak to, że Chrystus zmartwychwstał. Jeśli ktoś jest wierzący, spoczka, szanuję. Według mnie jednak jest to kawał mięcha do rzucenia łatwowiernym parafianom żeby tylko trochę zarobić.

Opublikowano

I znowu Niemcy chcą dostać wpier***

Sam ten tekst mało mnie przeraża, bardziej się przestraszyłem czytając przepowiednie Nostradamusa:

"i wtem wielki metalowy ptak spadnie na ziemię a w nim znajdować się będą najważniejsze osoby kraju niezwyciężonego [...]" (czy jakoś tak, piszę z pamięci)

teraz jak się to czyta (po smoleńsku) to myśli się że to jest wymyślone...problem w tym że ja ten tekst znalazłem jeszcze przed Smoleńskiem...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Nie ma się co martwić. Kolega @KilkaUp fajnie to napisał: "Siła perswazji - długi tekst napisany mądrze, od którego czytelnik nie może oderwać oka."

Nie przejmuj się. ;)

1374779867-U977016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...