Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki mam głos ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co do ma do rzeczy jaki masz głos. Gadasz mądrze i na temat to nagrywaj i się niczym nie przejmuj ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak bylem w twoim wieku to bylwm lekko starszy i mowili mi dziewczeta ze ma glos 18 latka. Styl mowy masz gimbuski nie mozesz przynudzac jak glupi bo po pierwszych 10 sekundach filmu juz ktos to wylaczy. Musisz zdecydowanie cos dodac by nie brzmialo to tak smentnie jak brzmi w tym momencie ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Nie ma znaczenia głos ... a jak już się tak tym przejmujesz są od tego programy xD

Opublikowano

Słucha się Ciebie w miarę sympatycznie, mówisz też dość sensownie. Spokojnie możesz nagrywać. Co do głosu - faktycznie, nie brzmisz na 13 - latka :-)

Opublikowano

Masz fajny głos. Przyjemnie sie słucha :) Gadaj sensownie, na temat i nie przynudzaj i śmiało bierz sie za nagrywanie ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Nie jest źle ale mam wrażenie jakbyś gadał czasem przez nos

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Pamiętaj, że głos prędzej czy później i tak Ci się zmieni. Nabieraj doświadczenia w przekazie dla oglądających a głos to tylko papier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...