Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher

ichus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem otóż ściągnąłem z oficjalnej strony smite launcher. Wszystko ładnie pięknie pobiera ale gdy już pobierze te swoje 4gb to zaczyna na nowo, automatycznie folder z 4gb robi się 400mb... Próbowałem różnych metod i męczę się już o rana.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Na oficjalnym forum Smite, jeżeli ktoś ma taki sam problem jak Ty, odsyłają go do tego pkt:
d64k.png
Na polski Ci tego nie przetłumaczę, wybacz. : s

Opublikowano

To co koleżanka wysłała wyżej przetłumaczyłem na polski:

• Należy spróbować spowodować przerwę nacisnąć stop a potem start (kliknij start, plik ''services.mcs'' w folderze z grą i zrestartuj).
  • Skopiuj pliki gry i utwórz folder z nimi na twoim puplicie
  • Usuń folder z grą w folderze files/Hi-rez directory
  • Włącz luncher i zastopuj.
  • Przeżuć grę do poprzedniego folderu gdzy była gra (tam gdzie pierwotnie ją zainstalowałeś).
  • Zrestartuj usługę.
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie moge skopiować bo pisze że jest otwarte w innym programie. Wchodze wtedy w menadżera zadań i próbuje wyłączyć usługę w której jest to otwarte ale sie nie da (pisze że brak dostępu) co mam zrobić????????!!!!

Opublikowano

nie moge skopiować bo pisze że jest otwarte w innym programie. Wchodze wtedy w menadżera zadań i próbuje wyłączyć usługę w której jest to otwarte ale sie nie da (pisze że brak dostępu) co mam zrobić????????!!!!

Pewnie nie masz praw administratora na swoim koncie WIndows.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...