Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super gra on-line na wczoraj!

Baidu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podajcie mi jakąś fajną grę on-line. Mam tylko dwa wymagania. 1. dużo osób on-line 2. nie dota i nie LoL! A jeśli Metin2 / minecraft, to jakiś super serwer (jak nie będziesz wiedział, jaki będzie dla mnie najlepszy, patrz. pkt 1 :) ). Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano
Opublikowano

Jest fajny, przeglądarkowy zżeracz czasu - HeroZeroGame. Tworzysz postać, rozwijasz ją itd. A z internetowych to Need For Speed Most Wanted 2012 albo Need For Speed World. Jak lubisz Metina, to Ethana jest całkiem fajna, tylko nie jestem pewna, czy jeszcze stoi. Swego czasu najlepszy serwer PL :-)

Opublikowano

Warframe, bardzo dużo polaków i ogólnie w chuj ludzi, a twórcy sami się zastanawiają czemu tutaj ich tak jest od chuja. W grze wcielasz się w jednego z zabójców Tenno i pokonujesz cały układ słoneczny i jego planety (w formie map) pokonując sporo wrogów wraz z 3 znajomymi, bądź ludźmi których nie znasz :D Masz sporo możliwości pancerze,bronie więc jest co robić, a najfajniejszą rzeczą też jest to, że możesz z klanem zbudować Dojo i je rozbudowywać :D

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Pograj w dbo i Elsworda.
A jeśli nie chcesz, polecam serwer FunMt2, albo gdzieś tam (potem podam link) wystartowuje bardzo fajny serwer metin2, same nowości ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...