Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Szafirowy Djabuł

Gość Shavire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2x Up

Hmm.. zaznaczone elementy sprawiają że praca wyląda mniej estetycznie.

mah0.png

W tych miejscach tekstura powinna być wymazana. Ponadto, w niektórych miejscach (na zewnątrz ramki) widać pozostałości po teksturze. W górnej części praca strasznie nie wyraźna. W porównaniu do ogółu, ten krzyż za banalny chociaż stanowi fajny kontrast, fajnie się komponuje, lecz trochę nie w temat.

@up

Napis fajny, ale to jedyny plus pracy. Przeszkadza trochę to że dolna część rendera jest przeźroczysta, tak jak i "spieniona" od ruchu woda. Promienie słońca w lewym dolnym rogu, nie pasują. Są źle umiejscowione.

Cóż chyba kolejne prace na czas. Mam nadzieje że minie ta zła passa. Keep Kalm ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mah0.png

Tak jak pokazano na ssie, jeżeli tutaj było by to usunięte zdecydowanie praca lepiej wpadała by w oko ;) Hmm...co dalej ogólnie obrazek ten powiększony wyżej strasznie jest spixelowany, textury wyskakują po za "ramkę" , ale ogólnie to tak : tło mi się strasznie podoba, krzyż tak samo (szkoda że odwrócony ;C//tak wiem co to znaczy//tak i jestem też fanatykiem krzyży ;D) Text pasuje kolorystycznie do całej pracy...jedynie co , to praca za dużo ma pixel artu, ale tak to 8/10 (eh...nie mogłem skończyć wypowiedzi huh xD)

9eg.png

Lewy górny róg daje mi po oczach, w praktyce to też każdemu za bardzo tam jest rozświetlone takie hmm...o 20% ściemnienie tego obszaru rozwiąże problem, wtopienie dobre tylko co kolejne gryzie hmm... :

zorq.jpg

KOBIETA WIDMO ?!?

Tutaj lepiej było przyjaśnić albo delikatnie przyciemnić jej te ubrania, zamiast widmować pracę, chyba że był taki cel - umiejscowienie pół ducha - pół kobietę w wodzie :D

Ostateczna ocena 9/10 (pomijając widmowanie ;P)

1375995422-U868357.png

Dla mnie praca idealna 10/10, pomijając fakt że uwielbiam koty <3

W skrócie masz ogromny talent wystarczy troszeczkę go podszlifować i coż...Twoje pracę będą bezkonkurencyjne ;D Pozdrawiam serdecznie, i trzymam kciuki ~ Maxiu ^.^

@Down xDDD To epicko Ci ten "zabieg" wyszedł xD

[*]

Opublikowano

KOBIETA WIDMO ?!?

Tutaj lepiej było przyjaśnić albo delikatnie przyciemnić jej te ubrania, zamiast widmować pracę, chyba że był taki cel - umiejscowienie pół ducha - pół kobietę w wodzie :D

Ostateczna ocena 9/10 (pomijając widmowanie ;P)

Tak, to celowy zabieg. A widziałeś kiedyś normalną kobietę taplającą się gdzieś po środku bezbrzeżnego oceanu? :D

Opublikowano

Prace na dobrym poziomie, nie ma co gadać.
Zwłaszcza ta: http://img835.imageshack.us/img835/9400/6jj.png

Aaaale:

Kot kreskowy - świetny pomysł, ogólnie mi wydaje się nieestetyczna ta srebrna korona, zwłaszcza jej rozjaśnienie.
A praca z kobietą w oceanie byłaby hmm, idealna, gdyby nie czcionki, wg. mnie mogłeś wybrać lepsze.
No to na tyle :D

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...