Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Szafirowy Djabuł

Gość Shavire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eum.png

Kilka świeżych prac po powrocie z urlopu:

tapecia:

ywzo.png

6jj.png

bt4t.png

qbo3.png

m4gz.png

vfe.png

Kilka starych sygnatur:

qxt7.png

pznv.png

418h.jpg

v2tl.png

u9r.png

Opublikowano

Bardzo fajnie ze załozyłaś tę galeryję, bo uważam ze każdy powinień zobaczyć te prace. SĄ ZAJEBISTE! Moje zdanie znasz, wiesz ze kocham Twoje prace i naprawdę Ci zazdroszczę talentu do grafiki. Masz swój własny styl, tego się trzymasz i Ci to wychodzi. Naprawdę wielki szacunek. :) Masz oko, masz pomysł i masz mózg. Cwiczysz, jesteś kreatywna. No po prostu patrzec i sie cieszyć.

Opublikowano

Widze, że lubisz tajemniczość.
Prace są świetne, i oby tak dalej ;)
Z sygnatura 3 praca po prostu świetna! dodałaś tam sporo rzeczy i przepięknie to wygląda.
tak samo jak 2 gdyby nie twarz tej postaci :D
Dla mnie prace genialne.

Opublikowano

6jj.png

Ta praca mi się podoba najbardziej, ale mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie nie wymazałaś textur na renderze, gdzie byłoby to akurat konieczne i wygląda to nieładnie...

1325621825-U261344.png
Opublikowano

Ta praca mi się podoba najbardziej, ale mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie nie wymazałaś textur na renderze, gdzie byłoby to akurat konieczne i wygląda to nieładnie...

To zabieg celowy. Brightness - jasność. Od tatuażu odbija światło na postać, po czym rozpływa się w mroku. Nieregularny blask od nieregularnych, skomplikowanych ornamentów :-)

Opublikowano

Sygnatury mi się średnio podobają, może jak dla mnie zbyt dużo tekstur ale większe prace są ekstra!

6jj.png

<3<3<3

NAUCZ MNIE! Zrób poradnik! Mogę zostać Twoim uczniem i wypełniać wszystkie Twoje rozkazy xD

Według mnie to jest świetne! (Tylko ten niebieski tył głowy.. :unsure:)

[Edit]

Troszkę się zawiodłem.. myślałem, że tatuaże nakładane i w ogóle, a tutaj render, tylko kolorki ładnie porobione. Chociaż efekt jest bardzo

ładny, to duża zasługa tego renderu :D

[Po edicie]

francisco-randez-illustration-by-robbie-

m4gz.png

<3 <3 <3

Prace są genialne, bardzo mi się bardzo podobają, chociaż gdzie nie gdzie za dużo tekstur na renderze ;)

3t6EGVz.png

Opublikowano

6jj.png

imo twój best. niezły koncept, jest klimacik. jednak mam pewne zastrzeżenia. przydałoby się bardziej nad światłocieniem popracować. jak widzimy, światło pada na ciało z lewej strony, więc moim zdaniem lepiej by było jaśniejszą część pracy z tymi gałęziami przenieść na lewą stronę i dopracować światłocień, a obecną lewą stronę na prawą, bo jest ciemna i myślę, że będzie się lepiej prezentować w takim układzie. napis do poprawy.

pozdr ; )

Opublikowano

6jj.png

Fajny i orginalny pomysł z tatoo ; )

ładne kolory dobrałeś

napis pasuje i nawiazuje do outa ; )

tylko mogłeś wymazac teksty z styłu głowy bo troche psuje ale i tak pieknie <3

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Fajny i orginalny pomysł z tatoo ; )

ładne kolory dobrałeś

napis pasuje i nawiazuje do outa ; )

tylko mogłeś wymazac teksty z styłu głowy bo troche psuje ale i tak pieknie <3

Dziękuję, jestem kobietą.

Opublikowano

v2tl.png

Ta sygnatura przykuła moją uwage. Świetne kolory i chociaż render na środku( co większość uważa za błąd ) to piękna kompozycja.

Nie mówiąc juz o pracy z tatoo'ażem ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Albo mi się zdaje albo za duża czcionka..

Używałaś czcionki tej:

http://www.dafont.com/04b-03b.font

? O rozmiarze 8px, bez żadnych wygładzaczy tekstów itp?

Podoba mi się 3 plakietka ;)

Niee, użyłam zupełnie innej czcionki, ale to celowe. Tę też mam zainstalowaną. Po prostu użyta w plakietkach bardziej mi się podoba :-)

Opublikowano

nie ma za bardzo, czego oceniać. plakietki jak plakietki. mam jedynie zastrzeżenia co do ikonek - słaba jakość.

pozdrawiam : D

Opublikowano

Ładne prace nie powiem :D

Ostatnia jest fajna hymm oryginalna :P

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Uu... tapete chyba robiłaś na szybko :P . Nie porównywalna do pozostałych prac. Napis całkiem nie pasuje, render spikselowany, a tło bardzo słabe.

Pieprz tapety i wróc do mniejszych prac, to Ci wychodzi zaje*iście ;)

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Opublikowano

Uu... tapete chyba robiłaś na szybko :P . Nie porównywalna do pozostałych prac. Napis całkiem nie pasuje, render spikselowany, a tło bardzo słabe.

Pieprz tapety i wróc do mniejszych prac, to Ci wychodzi zaje*iście ;)

Zgadza się, na szybko. Napis pasuje niewątpliwie, bo był w komplecie z renderem, także tu nie bardzo da się polemizować. W tej pracy chodziło mi o uwydatnienie postaci nadając mu krwistego blasku, najwyraźniej nie wyszło. Ogólnie ostatnio zaczęłam pracę w Photoshopie, wcześniej stołowałam się w Gimpie (prace wyżej), dlatego widać różnice pomiędzy grafikami. Z czasem się podszlifuję :-)

hdhg.png

jsxn.png

Opublikowano

hdhg.png

Nie wiem kompletnie po co te paski nad napisem, co ci strzeliło do głowy? Oczywiście textury niewymazane z rendera. Dodatkowo lewa strona jakaś dziwna textura (niebieska). Napis to taki prześwitujący czy jaki?

Opublikowano

Nie wiem kompletnie po co te paski nad napisem, co ci strzeliło do głowy? Oczywiście textury niewymazane z rendera. Dodatkowo lewa strona jakaś dziwna textura (niebieska). Napis to taki prześwitujący czy jaki?

Paski nad napisem są z tekstury, nie wymazywałam, bo według mnie wyglądają ok. Niewymazywanie tekstur z renderów jest moim nawykiem i bez tego praca wyglądałaby jeszcze gorzej, niż wygląda - render by odstawał nie tylko pod względem formy, ale także kolorystycznie od reszty pracy. "Jakaś dziwna textura (niebieska)" po lewej stronie to prosta abstrakcja, która stanowi tło nie tylko tej części pracy, ale całości. Napis jest po prostu rozświetlony i dopasowany kolorystycznie do wcześniej wspomnianych pasków nad nim.

PS: Zmień ton. Ta galeria nie powstała po to, żeby przyjmować na klatę chamską krytykę, tylko po to, żeby pokazać prace i ewentualnie zaczerpnąć rad. Dziękuję.

Opublikowano

Niewymazywanie tekstur z renderów jest moim nawykiem i bez tego praca wyglądałaby jeszcze gorzej, niż wygląda

w takim razie trzeba nad tym popracować : )

hdhg.png

faktycznie z tym "krwistym blaskiem" troche nie wyszło. :( ta biała smuga koło głowy do wygumkowania, bo brzydko wygląda. białe spikselowane strzałeczki również do kasacji. w tle bajzel + troche słabej jakości. nigdy nie przemawiały do mnie cmki tego typu. napis już niech sobie będzie. plus za brak ramki : >

patrząc na ten render, a szczególnie te oczy, widzę głównie spokój, mrok, respekt. i w takim klimacie imo powinna wyglądać ta sygnatura. gdyby tak wymazać jakieś brzydkie pozostałości na renderze i inne zbędne rzeczy, a dodać np. klimatyczne bubblesy czy cokolwiek ciekawszego, już zaczęło by być fajnie + popracować nad kolorystyką i światłocieniem. po tych zabiegach widzę w mojej głowie wyjebaną sygnaturę : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...