Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.6.2 Could Not create the java virtual machine

TenStylOdSuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam znajomego który ze mną gra w minecrafta od alphy.

Ostatnio wyszedł minecraft 1.6.2 i mój kolega ma problem could not create the java virtual machine.

Tylko przy minecrafcie 1.6.2 tak ma jak graliśmy na 1.5.2 było wszystko ok tylko musiał dopisać tam w skrócie xmj cośtam :#

Prosze o pomoc.

@EDIT problem tylko przy pirackim launcherze

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Po pierwsze Mój kolega nie ma win 7

Po drugie próbowałem zmienne środowisko

Opublikowano

Mój kolega też tak miał i walczyliśmy z tym problem długo. Aktualizacje javy, usuwanie .minecraft i aktualizowanie. Wszystko robiliśmy, ale ostatecznie pomogła aktualizacja javy. Błąd ten mu nadal wyskakuje ale za ok. 10 razem zamiast błedu jest Minecraft :)

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Takie bzdury pociskacie że aż szkoda gadać.

Ten błąd występujje gdy do minecrafta jest przypisane za dużo ramu i java nie może uzyskać takiej ilości bo :

-nie ma jej w pc

-nie ma tyle wolnego ramu bo system,programy mają zarezerwowaną np 2gb wtedy pozostaje 1na mc a my przypisalismy 1,4gb.(licząc ze mamy 3g)

FACE PALM nieraz czytam te pierdoły to normalnie chuj mnie strzela,only do nabica postów bazgrolicie a chuja wiecie o sprawie.

mojasygnan.png

Opublikowano

Dobra magic launcher poszedł i to co napisał @UP to prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...