Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agbot nowa wersja !!!!

raziel165

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Newer version of agBot Package v1.6.5v5

download http://www.megaupload.com/toolbar/pl/?

mapy :http://rapidshare.com/files/96361274/agBot.Map.zip.html

(bez scanow linki z oficjialnej strony)

Fixed a bug where when looping and buying item, it buy item to infinity (for arrow on last release).

- NEW FEATURE: Stall network, you can now search for D9 Item in the stall network for chinese, european and alchemy//element!!!

- To use the STALL NETWORK feature, make sure to open the stall network before injecting the packet else you will get a DC.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

To jest jeden z linkow ktory podali na stronce do agbota . zeby zobaczyc najnowsze nowinki i link do sciagniecia wystarczy uruchomic agbota i views potem wep new section tam jest wszystko najlepiej sprawdzac codziennie.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Mogłby mi ktoś dac opis po polsku jak zrobic tego agbota? bo mialem starsza wersje i smigala bez problemu a teraz te nowsze mi nei dzialaja:/ chodzi mi o to co instalowac(Framework2.0 i 1 czy tylko 2.0 wystarczy itp) jak odpalac itd:) Szukalem i nie umiem znalesc:(

EDIT

Juz nie wazne all dziala;]

Opublikowano

Mam pytanie dlaczego jak włącze nuconnector i musze włączyć bota powinno mi pisać po włączeniu bota listening for sro_client w nuconnectorze a u mnie sie to nie wyświetla niestety jesli ktoś wie dlaczego tak się dzieje pisać prosze

• Dodaj nową pozycję...