Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wodbo - Acc Maker

rafi789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ponieważ jestem zielony jeżeli chodzi o robienie ots'a to potrzebuję pomocy. Z konfigurowałem już wszystko i mam nawet Acc Makera ale nie wiem co muszę zrobić żeby się zajerejstrować na swoim acc bo gdy Wybieram New Account to wszystko ładnie się pokazuje tabelk z E-mailem do wypełniena hasłem itd. Gdy już wciskam przycisk by mi się zajerejstrował to mi wyskakuje o taki błąd: Error #1048

INSERT INTO `nicaw_account_logs` (id, ip, account_id, date, action) VALUES(NULL, INET_ATON('::1'), 4165985, UNIX_TIMESTAMP(NOW()), 'Created')
Column 'ip' cannot be null
account.php on line: 129
Script was terminated because something unexpected happened. You can report this, if you think it's a bug. niewiem co mam zrobić proszę o pomoc a i jeszcze jedno co musze zrobić żeby inni gracze też mogli wejść na tego acc makera bo wiem że tylko ja mogę poprzez wpisanie localhost
z góry dzięki proszę o szybką odpowiedź mój silnik to jakiś Bianco v5.0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...