Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FERA Pierscien.

rafichu8i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem. Mam 19lvl fera ma 9lvl . Kupilem pierscien na 60lvl i jak zalozylem pisze mi (na zolto) wiecej mocy itp ale nie mam wiekszego dmg o co kaman? I jak kolega sprawdzi towarzysza to widzi mniej mocy, Jak zrobic zeby fera miala ten dmg?>?

Opublikowano

Czesc mam problem. Mam 19lvl fera ma 9lvl . Kupilem pierscien na 60lvl i jak zalozylem pisze mi (na zolto) wiecej mocy itp ale nie mam wiekszego dmg o co kaman? I jak kolega sprawdzi towarzysza to widzi mniej mocy, Jak zrobic zeby fera miala ten dmg?>?

O ile dobrze Ciebie zrozumiałem, to kupiłeś pierścień dla siebie i oczekujesz zwiększenia dmg Fery. Jest to niemożliwe. Fera zwiększy dmg przez zdobywanie wyższych poziomów oraz gdy włożysz uroki dla towarzysza zwiększające jego statystyki. Lub ubierzesz zwierzaka, ale jeszcze nie spotkałem dla nich ekwipunku.

Opublikowano

Po prawej (na przycisku =) stronie pisze Miejsce Na Pierscien chodzi mi o wlozenie pierscienia dla fery. Tylko ze nie wiem czy mi daje to dmg bo wlozylemna 60 dalo mi +300mocy i nie bije wiecej

Slyszalem ze podobno nie dziala ze to jest jakis blad. Prawda? A jak tak to runy dzialaja?

Opublikowano

Ale skoro to sloty towarzysza, to tylko jego będą wspomagać. Ty oczywiście możesz część statystyk dostać, ale tylko po włożeniu odpowiedniego uroku. Tak logicznie rzecz biorąc. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...