Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] VoxelSniper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z pluginem VoxelSniper na hostingu craftserve (pluginy są w wyszukiwarce), a mianowicie kiedy wpiszę jakąś komendę, np. /b 1 wyświetla się taki oto komunikat "An internal error occurred while attempting to perform this command." Plugin jest kompatybilny z wersją 1.4.7, a mam 1.6.2, ale każdy inny plugin (Timber, Ess., Permissions itd.) działa poprawnie. Jak rozwiązać ten problem?

Opublikowano

Mam problem z pluginem VoxelSniper na hostingu craftserve (pluginy są w wyszukiwarce), a mianowicie kiedy wpiszę jakąś komendę, np. /b 1 wyświetla się taki oto komunikat "An internal error occurred while attempting to perform this command." Plugin jest kompatybilny z wersją 1.4.7, a mam 1.6.2, ale każdy inny plugin (Timber, Ess., Permissions itd.) działa poprawnie. Jak rozwiązać ten problem?

Miałem podobny problem. No coż ten plugin nie jest kompatybilny z wersjami wyższymi niż 1.4.7. i nie będzie na nich działał.

mca.png

Opublikowano

Podmień plugin pod 1.5.2/1.6.2

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Co ciekawe byłem w tej samej sytuacji co Ty i jeden z użytkowników podesłał mi działający VoxelSniper. ;)

Pobierz sobie to, co Ci wyślę i zainstaluj plugin Vault, jeśli nie masz.

Tutaj podaję Ci link oraz skan:

http://ci.thevoxelbox.com/job/VoxelSniper/
https://www.virustotal.com/pl/file/e44b2c5fb9beda65d11e4ff3b42a7f5182f6af84673f1d4732246ed4eac8a55c/analysis/

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...