Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może pogramy razem ?

Cyhacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do użytkowników taką jedną sprawę. Poszukuję zgranej ekipy do gry o nazwie Dekaron. Od razu mówię, że prywatne serwery też mogą być. Grę możemy zacząć w każdej chwili.

Pozdrawiam :)

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Co do samej gry nawet ciekawa, ale czy ona jest za free czy pay2win?

P.S

Wymagania tej gry są chyba niskie, bo nie mam za dobrego lapka więc ;/

Opublikowano

Gra jest darmowa, jedynie Dshop, w którym znajdują się różne rzeczy są za realne pieniądze.

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Dokładnie chodzi mi o takie coś jak: Nie wydam realnej kasy, ale będe bardzo słaby i do niczego nie dojde, albo wydam sporo kasy i będę dobry i do czegoś dojde. Czy jest tak, że nie trzeba wydawać?

Opublikowano

Nie musisz wydawać realnej kasy, żeby być mocny. Ale wiadomo, że najlepszy na pewno nie będziesz.

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Powiem ci, że sam nie wiem, bo nie wiem czy ściągać. A samemu nie chce mi się za bardzo grać więc szukam ekipy :)

Chyba, że zaczniemy razem grać, co ty na to ?

2ldvyfd.jpg

Opublikowano

Panowie, takie sprawy załatwiajcie poprzez prywatną wiadomość na forum, a nie w tym temacie.

Jeśli ktoś szuka kolegów do wspólnej gry niech wpisze się w tym temacie.

Tylko proszę bez spamu. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :)

Z tej strony stary dobry sk4x :D Ogłaszam wszem i wobec że ze znajomymi robimy reaktywacje gildi "Sup?" tylko że na privie . Priv ten nie jest easy ani hard taki medium :) Gra na nim sporo ludzi ,działa mnóstwo rzeczy tak jak na globalu min. transy,pvp party,wszystkie skill wszystkich postaci ( mana shock itd. ) . Mamy Teamspeaka i chcemy zrobić porządną Gildie chętni na priv albo na prvie w grze . AAAA server to Dekaron Rising :)

http://dekaronuprising.com/

Pozdrawiam Sk4x

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...