Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parkour Red-Green By Adek321

adek32111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,mam do zaoferowania mapkę speed parkour wykonaną całkowicie przeze mnie,niestety screenów nie mam,ponieważ to by popsuło całą rozgrywkę.Mapa nie jest wyczepista w kosmos,ale jest dosyć trudna :P

link do pobrania:

http://speedy.sh/FDYue/Parkour-Red-Green.rar 

skan://

www.virustotal.com/en/file/fe263822d7de0bc4e06a76fa4ff63fe0a30868bdf4c07b6c69f0041fc79f1c58/analysis/1374667164/

Piszcie,grajcie,nagrywajcie i chwalcie się wynikiem!

(Uwaga! Gdy nagrywasz film z tej mapy,podaj link do mapy a także autora ( mnie) )

z góry dzięki i życzę miłej gry.

Opublikowano

Wizualnie "ujdzie", czas idzie za szybko i widać na czacie napis, że NICK dostał 1 lvl, włączony creative...

@up

problem pobrać 100kb~?

surprise motherfucker

Opublikowano

Parkour fajny, tylko czas idzie za szybko.

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

Czas idzie wg. mnie poprawnie,lecz jeżeli chcecie zwolnić czas wystarczy w mechanizmie zmienić repeater ( o ile dobrze napisałem) o kilka tik'ów. :) a creative po to,by nie umrzeć podczas np skakania badz spadniecia. Za jakiś czas zrobię mapę v2 edycji,w której będą zastosowane potki speeda,command blocki z effectami :)

Opublikowano

Mapa krótka ale dosyć trudna.

Zależy jak kto potrafi skakać xD.

Ale ogólnie fajna.

25gs07c.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...