Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enderchest.pl-Pytanie ?

pakor19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy się opłaca? Nie.

Czy warto? Tak, chociażby dlatego, żeby uszanować pracę włożoną w Minecrafta.

Po zakupie dostaniesz giftcode i wchodzisz na swój profil na stronie minecraft.net.

Tam wpisujesz swój giftcode i jeśli rejestrowałeś się niedawno, to zostaniesz poproszony o wybranie nicku.

Jeśli dawno dokonałeś rejestracji, to już swój nick posiadasz (wybrałeś podczas rejestracji).

Twoje konto kontem premium.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie.

Lepiej kupować na zaufanych stronach, takimi stronami są np.

kontagier.pl / minecraft.net lecz także wszystkie sklepy internetowe.

Na takich niezaufanych stronach nie warto. Pograsz 2 miesiące, a później

konto staję się kontem non-premium.

Opublikowano

jeśli jesteś zdecydowany na kupno minecraftta to na minecraft.net

a jeśli niechcesz go kupić a chcesz sobię zagrać na 1.6 to masz launchery np minecraft by zyczu

1397743418-U580580.png

3728097908.png

Opublikowano

jeśli jesteś zdecydowany na kupno minecraftta to na minecraft.net

a jeśli niechcesz go kupić a chcesz sobię zagrać na 1.6 to masz launchery np minecraft by zyczu

Minecraft by Zyczu miał Keyloggera ;d

Kupuj na Minecraft.net, Allegro to takie neutralne miejsce... ;)

Opublikowano

Wydaje mi się to podejrzane.

Kup KONTO PREMIUM MINECRAFT

Konto premium, a nie gift-code...

Nie warto kupować na takich stronach, jedynym PEWNYM źródłem jest minecraft.net

surprise motherfucker

Opublikowano

Jedyne pewne miejsce to minecraft.net

Na Allegro nie polecam kupować MC. Zwłaszcza kont, bo potem się okazuje że masz bany na większości serwów.

P.S Minecraft by zyczu nie ma KeyLoggera

AsRock 960CG-GS FX | AMD Athlon 64X2 3.2 GHz |nVidia GeForce GTX660 | 2,5 GB RAM (1 x 2GB i 1x 512 MB) | Windows 7 | Service Pack 1 |

76561198099384029.png

Opublikowano

minecraft.net ale ja mam zamiar kupowac na kontagier widzialem na enderczescie ale nie jestem do tego zdecydowany a na allegro to sa puste po 1.50 :D

a zyczu to kejloger ^^^

Opublikowano

Oswiece was moja widza dziecioczki allegro co to da skoro nic ci tam nie pomoga jak oszuka bo to nie jest karalne bo jest ponizej 100 zl a o ile powyzej to juz karalne jest. Chcesz to kupuj na stronach enderchest konta gier i po co ci to bedzie zaplacisz raz i stracisz 100zl a tate ublagasz lub mame jak kto ma i moze zaplaci ja tak zrobilem i gra wyniesie cie sto zloty i masz na zawsze a na enderchest kupisz raz stracisz po 1-2 miechach a potem kupujesz za 100zl orginala z minecraft.net i gra wyniosla cie 200zl albo i wyzej zamiast 100 mysle ze wytlumaczylem. Z Duchem idzcie dzieci.

Opublikowano

2 lata temu jeszcze normalnie można było kupić gift code na allegro za 20zl (ja mam do dziś konto) ale teraz polecam jedynie minecraft.net gdyż to jedyne pewne miejsce ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...