Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tank vs Rouge

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tankiem będzie się nieco mozolnie expić, poprzez mały atak, ale za to będziesz nie do zniszczenia przez swoja obronę i tarczę. Tank jest chętnie brany do party. Rogue jest jak narazie najlepszy w pvp, a w expie też jakotako może sobie poradzić.

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Uważam że łotr będzie lepszy z powodu większych obrażeń, choć jak kto powoli tank jest również bardzo silną postacią i jest często brany i poszukiwany na dungeony w porównaniu do łotrów których niestety za dużo.

Do pvp oba postacie są dobre , łotr zadaje potężne obrażenia , choć z powodu małego deffa również dostaje ogromne obrażenia od innych. Tanker , jest również mocny, czasami się ruszyć nie można bo tymi swoimi skilami na pół mapy rzuca i do tego ta tarcza , przez którą stracę czasami daily skila.

xD 

Opublikowano

Łotr, choć nie jest zbyt wytrzymały w starciu 1vs1 z tankiem, ale i tak daje radę. Dobrze nim się gra w PvP i zarówno PvE.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi. Mam zamiar grać z kolegą który gra rogalem ale jeżeli się zastanowić to nie ma większego sensu dlatego możecie mi doradzić jaka postać najlepiej sprawdza się w grze z łotrzykiem? (Healer odpada)

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi. Mam zamiar grać z kolegą który gra rogalem ale jeżeli się zastanowić to nie ma większego sensu dlatego możecie mi doradzić jaka postać najlepiej sprawdza się w grze z łotrzykiem? (Healer odpada)

Najlepiej by się zapewne ten kapłan sprawdzał , ponieważ łotr ma ogromne obrażenia , ale mało deffa. No ale jeżeli nie chcesz to twój wybór , nawet możesz zagrać szamanem już nie pamiętam jak tam się zwał , ale ta postać która mrozi etc, na pewno ułatwi to wam ubicie nie jednego bossa.

xD 

Opublikowano

Najlepiej by się zapewne ten kapłan sprawdzał , ponieważ łotr ma ogromne obrażenia , ale mało deffa. No ale jeżeli nie chcesz to twój wybór , nawet możesz zagrać szamanem już nie pamiętam jak tam się zwał , ale ta postać która mrozi etc, na pewno ułatwi to wam ubicie nie jednego bossa.

Ten taki mag ? xDD ostatni w pierwszym rzędzie podczas wyboru postaci?

Opublikowano

Tank:

Duża obrona

Dużo hp

tarcza

wytrzymałość jakiej żadna klasa nie ma

potrafi ustać najdłużej

dzięki niemu healerowi łatwiej leczyć drużyne bo może przyjąć 50% obrażeń całej drużyny na siebie ale na to trza uważać

W pvp:

ma jakieś szanse na przeżycie kiedy jest atakowany przez 2+ osób

ma dużo skilli przewracających (50lvl 3 powalające z czego 1 to szarża i 1 skill który można użyć 3 razy pod rząd ogłuszający)

Rogal:

Duży dmg

niestety przyjmuje duże obrażenia

dużo skilli które polegają na krytyku

nie utrzyma się dłużej solo a w party zazwyczaj pada jako pierwszy jeżeli się nim nie uważa

mało ceniony dps gdyż można wziąść maga 2 rękę itd czyli ma konkurencje

W pvp:

cwany łotrzyk który potrafi tylko w plecy napierniczać kiedy tylko wyjdzie z niewidki

duży dmg oraz ogłuszenie które potrafi nieźle wkurzyć ludzi

zazwyczaj to tylko tank ma szanse wytrzymać jego całą serie ataków jaką kieruje w gracza

osoby noszące tak zwane clothowe rzeczy nie mają zbytnio szans 1v1

Opublikowano

W takim połączeniu najlepsza będzie hybryda, czyli Specjalista broni dwuręcznej. Zadaje poważne dmg, ma wysoką obronę i sporo życia, ale moim zdaniem, jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. :) Pozdrawiam i wybierz to, co Ci się spodoba.

Opublikowano

Wg. mnie jeśli chcesz być kompanem łotrzyka i kosić to albo manipulujący ew. specjalista.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...