Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/problem] Przywracanie komputera do ustawien fabrycznych Windows 8

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Czy jeżeli użyje tej opcji . Czyszczenie dysku, to usunie mi caly dysk chodzi mi o sterowniki.

Czy jeżeli zainstaluję mi od nowa win 8 to nie będę musiał nic zmieniać ? nie będzie problemów ? A i opłaca się uzywac tej opcji?

Opublikowano

W Windows 8 są dwie opcje.

1. Wywalanie wszystkiego i instalacja systemu od początku

2. Odświeżenie tylko plików systemowych.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Laptop Lenovo.

To co mam kliknac . A same mi sie sterowniki zainstalują jak nie to co mam kliknac zeby odnowic komputer,

Odswiezanie kompa juz uzylem to nic nie dało :(

Opublikowano

No to sformatuj go przez partyce recovery. Bedzie w takim stanie co go kupowałeś ze sklepu.

Mogę wiedzieć jak dasz jakieś instrukcję ? bo ja żadnych kopi zapasowych nie robiłem ;(

Mój komputer to Lenovo G580

Opublikowano

TYlko ja czegoś takiego nie robiłem, ani nie mam zadnych płyt z windowsem :(

Uzyłem tej funkcji przywróć do ustawień fabrycznych i tak jest do wyboru usuń tylko moje pliki , wtedy zostania sterowniki ?

Opublikowano

Nie kumam ciebie... Co się tak o te sterowniki grzejesz to nie są czasy Windows 95 gdzie sterowniki do wszystkiego trzeba było instalować... Myszki klawiatury ( nie zawsze) A teraz Windows ładuje domyśle a po podłączeniu do neta sam pościąga i zainstaluje to potrzebne...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...