Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sk:Code] Launcher HDCraft [sieć serwerów]

Skr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

y4ccz9.jpg

Launcher dla sieci serwerów HDCraft.pl, wersja poglądowa. Podstawowe funkcje:

-uruchamianie dwóch paczek modyfikacji

-automatyczna instalacja/aktualizacja modów

-powiadomienia o dostępności aktualizacji

-automatyczna aktualizacja launchera

-przydział pamięci RAM

-kontakt

-otwieranie strony HDCraft.pl, facebook, youtube
-otwieranie folderu z paczkami

-logowanie za pomocą konta z forum

-blokada plików

Download:
niebawem

2ce88p.jpg

loqa6i.jpg

apple.png

Opublikowano

Logo na pewno będzie inne, napisałem że jest to wersja poglądowa, takie demo techniczne dla zleceniodawcy :)

apple.png

Opublikowano

Launcher Bardzo fajny , starannie wykonany , wszystko dokladnie zrobione co do samego konca , co tu wiecej powiedziec? Fajny programik , leci like za pomyslowosc i wgl zrobienie tego :)

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

buu korzystał z vb .net zamiast sam przełożyć kod na assemble - jedzie na gotowcach

hejt za hejt <3:D

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

buu korzystał z vb .net zamiast sam przełożyć kod na assemble - jedzie na gotowcach

hejt za hejt <3:D

Gotowcach? <3 hahahahah, dobre dobre :3 Co ma do rzeczy to że to VB.NET? Działa? Działa.. Tak ma być, jest i jakoś nie zamierzam tego zmieniać :) Moje programy przynajmniej nie opierają się tylko o MsgBox'y i odczyt/zapis do pliku .ini :)

apple.png

Opublikowano

Gotowcach? <3 hahahahah, dobre dobre :3 Co ma do rzeczy to że to VB.NET? Działa? Działa.. Tak ma być, jest i jakoś nie zamierzam tego zmieniać :) Moje programy przynajmniej nie opierają się tylko o MsgBox'y i odczyt/zapis do pliku .ini :)

Spamer email

Łał hejtowałeś mnie za include >.<

a sam korzystałeś jak robiłeś GUI w autoit :D

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Spamer email

Łał hejtowałeś mnie za include >.<

a sam korzystałeś jak robiłeś GUI w autoit :D

Po pierwsze skończmy offtop bo zaraz posypią się warny :) Po drugie, twoja część pracy z tym programem gdzie rzekomo *hejtowałem* za uwaga, "INCLUDE" (buahahhaha) skończyła się na ustawieniu kilku buttonów i na dodatek napisałeś że GUI też wzorowałeś na innym programie (hmmm, może to też był gotowiec tylko spolszczony? <lubie to>). I ja nie hejtuje tylko obiektywnie oceniam :)

apple.png

Znawca
Opublikowano

Fajnie ale teraz bardziej opłaca się robić programy na Javie bo są dostępne również na Maca, a w ostatnim czasie dużo osób właśnie na niego przechodzi.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Niby racja, ale też dzieciakom za bardzo rodzice nie kupują maców, bo po co im? Mac jest bardzo dobry do prac i prezentacji ale jeśli chodzi o komputer dla dziecka to bym się raczej zastananowił nad tym, bo ten temat jest akurat wątpliwy i podlega dłuuuugiej dyskusji. Nie wspominając o cenie. I nie oszukujmy się większość graczy minecrafta to dzieci (większość nie znaczy wszyscy), którym starczy zwykły laptop, a nie tak jak niektórym nastolatkom i różnym firmą Mac.

Opublikowano

Dasz tego src wkoncu? i jak nazywa sie ten styl?

o-O Jak on może dać Ci za darmo swój projekt nad którym na pewno ciężko pracował :p ? On jakbyś nie zauważył robił zapewne na zlecenie...

Download w sensie launcher w postaci .exe..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...