Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miasto vs Wieś

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie mieszkacie lub gdzie chcieli byście mieszkać ?

Ja mieszkam w największej wsi w Polsce , i nie wyobrażam sobie życia w bloku w 4 ścianach ...

Gdy bym miszkał w mieście brakowało by mi także tych widoków , odgłosów ursusów jeżdżących po wsi itd ... :D

u6pv.jpg

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieszkam w Licheniu Starym.

Chciałbym mieszkać w Londynie, Tokio, Rio De Janeiro, Berno, a coś z takiego bardziej przyziemnego i realnego to Poznań, Warszawa, Kraków

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja będę mieszkał w mieście... W domu : ) Ok. 23 km od Krakowa. Cisza, spokój, może trochę odgłosy ciężarówek dają siewe znaki, ale ptaszki cwierkają i jest fajnie :)

Opublikowano

Kurde, po co wgl. takie pytania ? logiczne, że odpowiednią odpowiedzią jest wieś....

A tak poza tym, chciałbym zamieszkać kiedyś w Tokio :D

; *

Opublikowano

Mieszkam w mieście, ale na wieś nie narzekam. Nie jednokrotnie gdy mam wolny czas, jadę na wieś, poniewaz lubie tam siedzieć, i się odstresować.

Ale bardzo chciałabym zamieszkać w Berlinie, bardzo lubie duże miasta i tam gdzie coś się dzieje, bajka <3

Opublikowano

Gamus miasto i 13tys mieszkańców :D Ja mieszkam w największej wsi w Polsce i mamy 11tys mieszkańców :D

Mamy prawa miejskie, więc jest to miasto ;] nie moja wina że Wy nie dostaliście/nie macie praw miejskich.

Opublikowano

Od urodzenia mieszkam w mieście (Opole) i jest mi z tym dobrze. Jak miałbym wybór to przeprowadziłbym się do innego, większego miasta (Londyn, Los Angeles).

1374779867-U977016.png

Opublikowano

Mieszkałem 15 lat na wsi, aktualnie mieszkam w 200 tys mieście(Bielsko-Biała).

Dużo lepiej mieszkało mi się na wsi, cisza, spokoj. A nie teraz w mieście o 3 w nocy idą jakieś typki i sobie śpiewają na całe osiedle. ;_;

Opublikowano

Na wsi bo jest dużo miejsc na palenie szlugów np mały lasek xD h333h3

To też ale można spokojnie żyć policja raz na ruski rok przejedzie na ulicy, można iść na na grzyby w moim przypadku las mam blisko domu itp. :)

Opublikowano

Miasto! Zdecydowanie chciałbym w mieście mieszkać, większe możliwości, więcej miejsc do spotkań, zawsze można coś porobić, daje większe możliwości.

Na razie muszę siedzieć na wsi, która oczywiście ma swój urok, ale jednak to nie dla mnie..

Może wyjadę kiedyś, jak się dorobie :3

Opublikowano

Miasto ale jak mam wolny czas to jadę na wieś :)

Ale bardzo chciałbym zamieszkać w USA duże miasta,więcej parkoura bosko :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...