Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewne pytanie co do gry The Walking Dead. Otóż nie jestem fanem tej serii, ale oglądałem "The Walking Dead 400 Days", które to opisuje historię 5 osób. Powiem szczerze, że od oglądnięcie tego ta gra zaczęła mnie kręcić. Lecz mam kilka pytań bo nie wszystko rozumiem. Otóż tak:

Kupując grę "The Walking Dead"

http://allegro.pl/the-walking-dead-nowa-folia-ps-3-24h-i3398384907.html

I to jest ta część, co wyżej, która zawiera pięć sezonów do gry, które będę mógł sam przechodzić i wydarzenia potoczą się tak jak sam chcę, dobrze rozumiem?

Ale jest jeszcze "The Walking Dead Survival Instinct" i czy to jest jakaś kontynuacja serii? Czy po prostu to jest oddzielna historia innych ludzi i całkiem inaczej to wszystko wygląda

http://allegro.pl/the-walking-dead-survival-instinct-gamestacja-wawa-i3407711907.html

No i jeszcze ten "The Walking Dead 400 Days", który właśnie opsisuje historię tych 5 osób, ale jest tam też napisane, że wybory takie, jakie tam zrobię będą miały los na wydarzenia w sezonie drugim, a jak ten sezon drugi jako gra się nazywa? Bo ten pierwszy to ta gra z pierwszego linku czy jak?

W sklepie PSS jest również "The Walking Dead - Season Pass", który zawiera 5 odcinków serii. Ale 5 filmów z sezonów czy pięć epizodów do gry? W sklepie też jest "TWD Episode 1" aż do 5 każdy po 20 zł i to jest dokłanie to samo co w grze z pierwszego linku tylko po prostu podzielone na części? Bo w grze z pierwszego linku mamy wszystkie 5 od razu tak?

I ostatnie pytanie jak już będę się decydował to co jest w drugim linku czyli ten film z YT to co mam kupić grę z pierwszego linku i co jeszcze? Ten sezon drugi to co będzie dopiero czy jak?

Za każdą pomocną odpowiedź like! Chciałbym dodać, że youtuber oraz sprzedający z allegro w żaden sposób nie są przeze mnie promowani. Są to pierwsze filmy/oferty, które mi wyskoczyły po w pisaniu nazwy gry.

Opublikowano

Pierwszy link to sama podstawka czyli bez TWD 400 Days. Ten epizod możesz kupić tylko w PS Store na dzień dzisiejszy.

The Walking Dead Survival Instinct to kompletnie inna gra której nawet nie warto tykać...

The Walking Dead - Season Pass zawiera 5 epizodów.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ok bo pierwszy link też zawiera 5 epizodów, a ten season pass zawiera 5 innych, nowych? To jak chciałbym kupować gę z wszystkimi dodatkami to brać pierwszy link, 400 days oraz season pass?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...