Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jajamaru- se

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze zrobieniem karty SP Jajamaru na Nostale SE. Trzeba oddać 20 drewna i 20 sztabki metalu. Ja nie mam ani 1. Jak to kupić, skoro nie mam klawiatury koreańskiej ?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma innej opcji niż przeszukanie całego nosbazaru.

Ewentualnie google tłumacz> język koreański> wybierzesz klawiaturę koreańską. Przepiszesz tą nazwę, którą masz w queście i skopiujesz. Daj mi ssa (w .png) z questem, postaram się pomóc.

Ssa wrzuć tu:

www.tinypic.com
Opublikowano

Wchodzisz na google translator i wpisujesz poczatkowa nazwe itemu bo najczesciej google tlumacz zle tlumaczy wiecej niz dwa wyrazy np wpisujesz sztabka i tlumaczysz

nostaleh.png
Opublikowano

Nie znam się na tym, ale wydaje mi się iż trzeba mieć jakiś pakiet językowy czy coś żeby te znaki było w ogóle widać. Ostatnio kolega coś sobie tłumaczył na chiński to miał same kwadraty. Jedynym(chyba) wyjściem jest przeszukanie NosBazaru :-)

v7tfsh.jpg

Opublikowano

co do tych przedmiotów to ja je dropiłem a raczej na koniec instancji zdobywałem z CP bodajże 17 lvl? może 20 coś w tym stylu to było przed słonecznymi łąkami mapka od 10-23 chyba

a już wiem tereny kopalń

Opublikowano

Jak chcesz mieć nazwy, to skopiuj NostaleData z PL'a do tego koreańskiego i będziesz miał ZTS i sobie w bazarze wpiszesz.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...