Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misja z lochem małp

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem zrobić misję z lochem małp (klikam na te 2 pomniki) i gdy jestem prrzy 1 pomniku klikam na niego i idę dalej do teleportu i tu jest problem;/ Gra się zacina i muszę wyłączyć przez menadżera i gdy się zaloguje jestem na początku lochu normalnego ;/ Wie ktoś jak to rozwiązać ?? Mam Windows7 Professional (tydzien temu instalowałem) Najnowsze sterowniki + skanowałem kompa antywirem+ ccleanerem

+ Na modzie i jak na czystym pl'u jest tak samo ;/

Wszyscy piszą że to wina Bao-Bao i FuBu i mam w to wierzyć?? xDDDD

Za pOmOc Lajki :P

#JebacSygnatury

Opublikowano

@up a jak sie inaczej idzie??i co moge miec zle ustawione jutro podesle moj config

Btw. ja na kompie nie mam zadnego netframeworka moze to jest wina??

#JebacSygnatury

Opublikowano

To zainstaluj najnowszego Frameworka i zobacz czy działa.

P.S gracz na Windows Mode czy na Full? Jeżeli na Win Mode to spróbuj dać na Full ekran, gdyż grając na Win Mode są większe laagi.

Opublikowano

Jeśli masz zaufanego kolegę (z rzeczywistości.Tym z metina,nie radzę ufać) poproś go,aby u siebie wyszedł Twoją postacią,i wrócił do M1.

Opublikowano

Koledzy mogą grać normalnie ;/ tylko ja tak mam, Gram na małym okienku i sprawdzałem na full i przez chwilę działało a potem weszłem w kolejny teleport i znowu sie zaciął ;/

#JebacSygnatury

Uczeń
Opublikowano

A może on nie ma innych komputerów?

Ehh -.- Na cholere mu komputer skoro może iść do kolegi i spróbować na cliencie ze swojego kompa? Myśl człowieku, myśl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...