Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Płyta Nick

Minecraft PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Treść pytania podaj tutaj, 1h. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Więc, mam zakupioną płytę

oryginalną Minecrafta. Ile

razy mogę go zainstalować

na komputerze[-rach] i czy

tylko mam do dyspozycji

nick mój do minecraft.net i czy premium jest forever?

mca.png

Opublikowano

Nie rozumiem, jakim cudem minecrafta można mieć na płycie, i jeszcze premium na niej, czy tylko ja źle zrozumiałem?
Jeżeli masz i wrzucasz pliki z płyty to premium masz tak jak kupiłeś i nic się nie zmienia i minecraft.net też.

random.jpg

Opublikowano

płytę minecrafta?

nie ma takiej ( jeśli jest to nie słyszałem)

premium jest na zawsze.

@up szybszy

edit: czy ktoś na aukcji lub w internecie czasem cię nie oszukał? bo minecraft mało zajmuje i danie go na płytę to marnotractwo jej. dodaj skan pudełka i płyty

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Na allegro sprzedaja plyte z MC za 299zl,a jak potwierdzisz zamowienie to za 160zl kiedys paczylem oferty na allegro.Znalazlem jeszcze 9 bitowe okulary zerowki,t-shirty i kilka kont MC po 1 zl na ktorych gra po kilkanascie osob.

mca.png
Opublikowano

Prawda, jest wersja kolekcjonerska w pudelku, ale nigdy nie zdazylo sie ,abys z plyty mogl pobrac gre tylko raz !

Mozesz pobierac w nieskonczoność .

1385975953-U914647.png

Opublikowano

To w tym wypadku jak nie ma tej płyty oryginalnie, co się kupuje na minecraft.net [jakieś pliki]? Bo gdzieś przeczytałem że można dopiero ustawić swój nick po kupieniu gry.

mca.png

Opublikowano

@up na minecraft.net kupujesz premium czyli możesz zmieniać skina i masz dostęp do serwerów premium oraz aktualizacji. nick jak piszesz ustawia się po kupieniu. cena konta to ok 90zł. płytę minecrafta to tylko na xboxa 360 można kupić

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

To w tym wypadku jak nie ma tej płyty oryginalnie, co się kupuje na minecraft.net [jakieś pliki]? Bo gdzieś przeczytałem że można dopiero ustawić swój nick po kupieniu gry.

Na minecraft.net nie kupuje się żadne płyty ani plików, na swoje konto aktywujesz gift-code'a, po czym meila zamieniasz na nick,

Premium Ci nigdy nie znika, gdyż jest przypisane do konta, możesz bezpiecznie grę reinstallować etc.

Opublikowano

Dostałeś pewnie jeszcze gift-code do tej płyty, musisz założyć konto na minecraft.net i aktywować je tym kodem.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...