Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Działającego BS'a na Castia

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak jak w instrukcji odpalam clienta loguje sie potem wstrzykuje m2python loader wchodze w okno gry kilka f9 i nic sie nie dzieje tylko na injctorze pisze Status : Injection NOT successful :/ moze ktos podac dokladna instrukcje jak tego bs'a używać na Castia ?

1340299139473443.png

Opublikowano

innego injectora nie mam a tamto zainstalowalem i dalej to samo nic nie wyskakuje jak naciskam run ;/ mam win xp

na tym co teraz daleś tez nie dziala nie wyskakuje okno bs;/

Opublikowano

wszystko niby śmiga ale bonów jak nie zmieniało tak nie zmienia

jakie jest id zmianem na castia ? 19212 ? bo ktoś takie pisał na czacie ogólny wczoraj i nie wiem czy dobrze zapamietalem.

1340299139473443.png

Opublikowano

utwórz notatnik wklej całość do niego zapisz np. nocnik.py i potem jak injectujesz to bierzesz select i wybierasz nocnik.py i run.

Opublikowano

prosty poradnik.

pobierasz bs w pythonie.

wszystkie pliki do klienta.

odpalasz klienta, loguejsz się odpalasz injector.exe potem select i wybierasz mt2pythonloade.dll choose window wybierasz i klikasz na metka, potem select z paska i wybierasz swtichbot.py i run i sie pojawia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...