Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] witam mam problem z dodawaniem map na moda ;/

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie robilem krok po kroku co i jak jak jest napisane tutaj http://metin2mod.tk/mapy.html i gdy wlaczam metina wlacza sie do miejsca logowania loguje sie i daje start i laduje sie kreske i wylacza calego metina w czym jest problem ;/ a mapy sa ze serwera Nexia i chcialbym wlasnie te mapy na moda wprowadzic pomoze mi ktos ;/

Opublikowano

a chcialbym dodac ze pisze na stronei kamera tak : Teraz wchodzimy do folderu pack klienta i kopiujemy pliki npc, npc2,
monster, monster2 (głównie w tych plikach znajdują sie moby i npc) i
wklejamy do folderu pack gdzie mamy zainstalowanego moda

a ja mam takei pliki w cliencie i nie wiedzialem ktore dodac wiec dodalem wszystkie o to nazwy plikow :

npc.eix

npc.epk

monster2.eix

monster2.epk

monster.eix

monster.epk

Prosze o pomoc wynagrodze za to :) Pozdrawiam

Opublikowano

zrób to jeszcze raz.

w ogóle mniemam, ze kamermoda masz zainstalowanego w metin2.pl tak?

jak wkleisz atlasinfo i npclist to potem skopiuj cały pack z klienta noxia i wklej tam gdzie masz kamermoda czyli do pla.

@gg nie podaje. :(

Opublikowano

masz gg ? wyjasnij mi wynagrodze Ci to poniewaz tutaj nie bd czekal az mi bd odpisywal co 5 min ;d a na gg bd nam sie lepiej porozumiec

Moda mam pl ale z 2009 roku i jak daje do pl np z 2013 roku to pisze mi ze to nie jest zawartosc tego clienta czy cos takiego i nie wylacza sie i wyskakuje kumunikat i wylacza odrazu i jak to kopiuje wogole ten antlantis i ten npc to wtedy mi sie tak robi niemam pojecia woogle co jest ;/

Opublikowano

ale musisz mieć metin.pl najnowszy spatchowany na maxa, potem instalujesz kamermoda do tego metin pl`a. a potem jak masz te 2 pliki .txt to wklejasz do folderu 'mod' do tego klienta pla tam gdzie zainstalowałeś kamermoda.

potem kopiujesz cały pack z noxii i wklejasz tam gdzie zainstalowałś kamermoda.

Opublikowano

Skopiuj wszystkie pliki Outdoor z oryginalnego clienta (pack) do pack clienta z modem, oczywiście po wklejeniu tych plików z tuta od kamera. Powinno nie logać.

Opublikowano

Skopiuj wszystkie pliki Outdoor z oryginalnego clienta (pack) do pack clienta z modem, oczywiście po wklejeniu tych plików z tuta od kamera. Powinno nie logać.

outdoorwedding.epk o ten plik chodzi ? a jesli nie bd dzialac napisze pozdrawiam narazie lap +

Opublikowano

outdoorwedding.epk o ten plik chodzi ? a jesli nie bd dzialac napisze pozdrawiam narazie lap +

zrobilem tak jak kazal Elanthe i dalej wywala ;/

Opublikowano

No bo możliwe, że na serwerze są 2 królestwa i zrobiłeś akurat w tym, którego nie ma na serwerze.

Zrobilem jak kazales wlacza sie metin na tych plikach ale nei widac npc ani jednego ani mobkow takich jak psy a jak wchodze na surke ktora jest na mapie ktorej nie widac na mapie to odrazu wywala ze serwera dalej nie wiem co robic ;/

Opublikowano

żeby naprawić te konto musisz od nowa moda wgrać w czystego PLa, bez dodawania tych map.

potem surką wyjdź do m1 na tych modzie gdzie nie masz dodanych map, a potem zrób z mapami i idź na surkę z m1 na te mape.

Opublikowano

żeby naprawić te konto musisz od nowa moda wgrać w czystego PLa, bez dodawania tych map.

potem surką wyjdź do m1 na tych modzie gdzie nie masz dodanych map, a potem zrób z mapami i idź na surkę z m1 na te mape.

Dobra sprawdze a jesli nie bd to chyba przestane szukac ;/

Opublikowano

spokojnie nie poddawaj się, jeśli nic ci tego nie naprawi to sam ściągne tego klienta i zrobię moda i sam sprawdzę jak sprawa wygląda, te forum jest od pomocy, nikt ci źle nie chce.

podaj mi jeszcze na jaką mape chcesz wejść i jakie są królestwa i w jakim jesteś.

Opublikowano

spokojnie nie poddawaj się, jeśli nic ci tego nie naprawi to sam ściągne tego klienta i zrobię moda i sam sprawdzę jak sprawa wygląda, te forum jest od pomocy, nikt ci źle nie chce.

podaj mi jeszcze na jaką mape chcesz wejść i jakie są królestwa i w jakim jesteś.

na mapke chce wejsc 125lvl nazywa sie Mantykora i nie rozumie za bardzo pytania jakie sa krolestwa ;d bo sa niebiscy czerwoni i zolci i gdy wchodze na ta mapke to porpostu wylacza i zrobilem tak jak kazales i dalej wywala ;/ Moglbys mi pomoc wynagrodze ci zmarnowany czas pozdrawiam

sprawdzalem jeszcze raz tak jak kazales ponownie i nic z tego poprosilbym Cie zebys sciagnol tego clienta i zrobil dla mnie wynagrodze Ci to jakos ;/ bo nie poradze sobie bo ciezko jest a robie to juz od 3 dni

to jest link do tego serwera na ktory probuje zrobic wlasnei te mapy ;/ http://www.noxia.pl/

na mapke chce wejsc 125lvl nazywa sie Mantykora i nie rozumie za bardzo pytania jakie sa krolestwa ;d bo sa niebiscy czerwoni i zolci i gdy wchodze na ta mapke to porpostu wylacza i zrobilem tak jak kazales i dalej wywala ;/ Moglbys mi pomoc wynagrodze ci zmarnowany czas pozdrawiam

sprawdzalem jeszcze raz tak jak kazales ponownie i nic z tego poprosilbym Cie zebys sciagnol tego clienta i zrobil dla mnie wynagrodze Ci to jakos ;/ bo nie poradze sobie bo ciezko jest a robie to juz od 3 dni

to jest link do tego serwera na ktory probuje zrobic wlasnei te mapy ;/ http://www.noxia.pl/

oraz jestem w krolestwie jinno czyli niebiescy

Opublikowano

outdoorwedding.epk to tylko teleport na ślub. Powinieneś podmienić wszystkie outdoor jakie masz w pack.

Podmienilem i nic z tego ;/ Kolega G00D pisal ze moze on zrobi i sprawdzi ten serwer ale narazie nie odpisuje wiec czekam na niego co i jak :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...