Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytan co do gpu

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jako iz gdy czyściłem kartę wyjął mi sie jeden z tych małych pinów na końcu kabla od wentylatora i nie miałem 2 wiec ojciec zlutował mi to no i dobra działa no a potem zrobiłem temat ze gpu mi sie przegrzewa wiec chciałem nałożyć od nowa pastę i tak zrobiłem ale gdy wsadziłem kartę i wcisnąłem guzik zrobiło sie zwarcie... dlatego iz czarny kabel dotykał drugiego kabla od razu wyłączyłem komputer od zasilania itp niby nic sie nie spaliło wiec włączyłem kartę spowrotem i działa.. no ale już wiatraki nie nie wiem czemu ale ruszyłem tymi wiatrakami i sie zaczęły kręcić no ale no 300rpm.. co jest bardzo mało i mi gpu sięgała 60c na pulpicie. No dobra wiec sytuacja opisana wiec teraz pytanie.

Co mogę zrobić teraz gdyż zapewne spaliło mi sie cale wejście ( te które jest na gpu i podpina tam sie kable od wiatraków )

Czy straciłem gwarancje w ten sposób?

Czy to możliwe ze spalił mi sie tylko kabel a nie wejście?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...