Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o tym ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sadzicie o tym wielkim szalenstwie z okazji narodzin ksiecia w wlk brytani ?

Wg mnie to jest dziwne.Wszedzie o tym mowia... Krzycza ciesza sie...

To tylko dziecko.No i co z tego ze syn krolewski.On bedzie tylko ksieciem wlk brytanii a wszyscy na calym swiecie przezywaja...

Napiszcie co o tym sadzicie...

Pan na dole

Co ty pitolisz ? Serio ;O ? O kuzwa....

ie068n.jpg
Opublikowano

W Anglii tak samo jak w Polsce, ludzie lubią takie rzeczy z życia znanych ludzi. Nikogo nie obchodzi to, że jakiś zwykły zjadacz chleba ma dziecko, ale jak jest to jakiś celebryta albo ktoś z jakiejś rodziny królewskiej to wielu ludzi to interesuje.

Dużo osób (w tym ja) ma to głęboko gdzieś.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak ja się urodziłem nie było takiego szaleństwa. Straszne, a jak kupę zrobi to też będą się tak podniecać? Dla mnie to jest tylko na pokaz i to jest doprawdy żałosne.

Opublikowano

WTF?! Głupota ludzka nie zna granic.....

Jeszcze te 200 milionów funtów na żarcie?! POJEBAŁO?!

Może chcieli przytyć ?....

DA F U C K......

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Jest taki wiezowiec w Anglii, na ktorym jest ekran taki jakbys obrecz narzucil na iglice- otacza caly budynek widac go ze wszystkch stron. I nawet tam wyswietla sie animowany napis "it's a boy!" :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Szczerze to nie wiem o co chodzi, słyszałem coś o tym ale jakoś nie przykuło mojej uwagi dopóki użyszkodnicy kochanego MPC nie zaczęli o tym pisać jakby to było nie wiadomo co, nie dziwcie się że o tym trąbią, wina userów bo spamią o tym ;_;

Opublikowano

Większe podniecenie będzie,jak będą chrzciny i powiedzą imie dziecka

Opublikowano

Większe podniecenie będzie,jak będą chrzciny i powiedzą imie dziecka

po czym większość nowo narodzonych dzieci które nie zostały jeszcze ochrzczone dostaną tak samo na imię...jakby to coś miało zmienić w życiu dziecka...

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ma fejm, bo jest księciem. Jakby był przeciętnym Kowalskim to ludzie nawet by się nie zainteresowali. Także nie rozumiem tej masowej fali radości, ale skoro ludzie znaleźli sobie powód do radości to niech się cieszą.

Opublikowano

Media muszą czymś odwracać uwagę od ważnych spraw :\ Bzdura.

Opublikowano

Mnie też to nie obchodzi, to jest bez sensu ale widocznie niektórzy ludzie się tym jarają .Według mnie to zwykłe dziecko, tak samo jak ta para królewska, królowa Anglii... To dla mnie są normalni ludzie, których traktowałbym "jak normalnych ludzi", błękitna krew pfffffffff. Media to puszczają bo mają na tym zarobek, zysk i jeden news mniej do opracowania :D

Opublikowano

Wyjebane mam na szczyla, kolejne rozpieszczone gunwo na tej planecie ;_;

Opublikowano

Współczuję temu dziecku. Ja na jego miejscu bym spierdolił w wieku 18 lat z domu. Kurwa co to ma być za dzieciństwo ? Nic nie zrobisz, bo każdy wie kim jesteś. Nie najebiesz się bo księciowi nie wypada. I wszyscy traktują Cię ulgowo. Takie życie jest do dupy, lecz ma trochę plusów np. kasa.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Żałosne, jakiś bachor który wywala pieniądze gdzie się da, aż w końcu zbiednieją i jeszcze gdzie upadnie. Powinien dowodzić tam dorosły, a nie jakieś dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...