Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od rana skacze po serwerach nowy GM Niferin i zaczyna czyszczenie ze spamerów i Botów na lessie tzn napisał coś takiego: " Next is the Bots. So I remind all of you to refrain using 3rd party programs from now. "

z tego co tu zrozumiałem, jak postać gra na lessie to bd ban... czy grozi to nawet jeśli ma sie silki na koncie w sensie konkretną ilość a nie np: 1 lub 5 ?

Opublikowano

Tak, raczej bana może dostać każdy bez względu na silki itp. Ja dostałem bana za Clientless w iBocie, przynjamniej tak mi się wydaje bo zawsze używałem ibota z loaderem a raz mi samo przeskoczyło na cl i na następny dzień block na 7 dni.. ;/

Opublikowano

Wiem że bana można prawdopodobnie zapobiec tak: "To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file

Do not forget to periodically clean "Silkroad/Dump" folder." W wolnym tłumaczeniu: "Do zapobiegnięcia Bana, zmień nazwę pliku SilkErrSender.exe, Nie zapomnij Wyczyścić folderu Dump znajdujący sie w Folderze z Silkiem." Ale banowali wtedy w czasie inspekcji... a teraz bd lipa jak wpada GM na server i wszystko czyści... ;/

Opublikowano

Wiem że bana można prawdopodobnie zapobiec tak: "To prevent account ban, please, rename SilkErrSender.exe file

Do not forget to periodically clean "Silkroad/Dump" folder." W wolnym tłumaczeniu: "Do zapobiegnięcia Bana, zmień nazwę pliku SilkErrSender.exe, Nie zapomnij Wyczyścić folderu Dump znajdujący sie w Folderze z Silkiem." Ale banowali wtedy w czasie inspekcji... a teraz bd lipa jak wpada GM na server i wszystko czyści... ;/

Takimi debilami jak ty pewnie nie sa... przejdzie sie gm po chin tomb i serwer bedzie populated..

Opublikowano

Takimi debilami jak ty pewnie nie sa... przejdzie sie gm po chin tomb i serwer bedzie populated..

Nie spamuj buraku jeśli temat ciebie nie dotyczy !!!