Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] fon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobrze że chiny. Nie patrzę na wygląd bo to znaczenia ma . A na parametrach się nie znam . Tylko powiedzcie co jest nie tak z tym że odradzacie ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Na smartfon mi to nie wygląda, bardziej na jakiś badziewny telefon dotykowy. A z parametrów dużo rzeczy się nie dowiesz. @up To poprostu jakieś badziewie z Chin, jak na smartfon to parametry nie są za dobre. Java, aparat 3 mpix, nie ma nawet nic wspomniane o żadnym procesorze, pojemności baterii też nie ma napisanej w parametrach. Lepiej kupić telefon jakiejś sprawdzonej firmy np. Samsung, Sony itd.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chiny = Podróbka nie posiada wszystkich funkcji co oryginalny telefon

np

oryginalny tel ma 5mpix a podróbka ma 1.3mpix ( moze pisac ze ma 5mpix ale to kłamstwo )

tak samo jest z systemem operacyjnym :) i z wiele innymi rzeczami

Opublikowano

Hmm no tak ale przecież jest na to gwarancja , czy taki telefon będzie się zacinał czy coś ? Aparat mało potrzebny .A trochę osób i tak kupuje to .

Opublikowano

Hmm no tak ale przecież jest na to gwarancja , czy taki telefon będzie się zacinał czy coś ? Aparat mało potrzebny .A trochę osób i tak kupuje to .

Kupują to takie osoby które nie mają pieniędzy albo myślą że takie chińskie telefony są dobre.

Bardziej ci się opłaci kupić starszy telefon dotykowy jakiejś znanej firmy, podobna cena, ale telefon będzie milion razy lepszy.

@down

Nie napisałem telefon za 1000 złotych, tylko jakiś starszy telefon dotykowy, takie można kupić nawet za 150 złotych.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

każdy telefon będzie się zacinał jak nawalisz do niego syfu

powiem tak telefon jest do

-Dzwonienia

-Odpierania

-Pisanie SMS.ów

bedziesz odpowiednio o niego dbał to na pewno się nie zatnie

@up a po co ma ktoś wydawać po 1000zł na tel ? wolałbym kupić za 50zł i tez zadzwonie odbiore napisze sms/a

Opublikowano

Ekran 240x320 na 4 calach prezentuje się gorzej niż mój wyświetlacz na mikrofali, pewnie jest jeszcze oporowy, a kolory takie że czarny od białego będzie trudno rozróżnić. Posiada system na Javie więc nawet Nokia 3210 będzie od niego szybsza. A jakość wykonania będzie tak daremna że aż strach go w ręce trzymać.

Podsumowując: jeśli chcesz gówno podobne do iPhone na którym nawet płynie filmu nie otworzysz to bierz. Ale lepiej kupić jakiś używany za to o wiele lepszy telefon.

@down No więc na tym "ajfonie" to się nawet strona nie otworzy bo wave jest akurat mocniejszy od tego szrota dodatkowo ten Samsung posiada Bade.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Posiada w miarę dużo funkcji , tylko np nie wiem jak działałaby przeglądarka, bo nawet na moim samsungu wave 525 zacina się trochę .

Opublikowano

Wiem wiem że ten to akurat istny badziew ale są pewnie lepsze , więc który z tych podróbek byłby lepszy od tego wave 525 ?

Opublikowano

Nie kupuj takich tanich podróbek.

Już lepiej jakiś używany telefon np. Samsung za jakąś niższą ceną.

W większości podróbek parametry są podobne jak w tych telefonach które zostały podrobione, ale te wszystkie rzeczy są gorszej jakości.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Znowu Java, badziewne parametry i wygląd podobny do innego telefonu (tym razem Samsunga).

Kiedy zrozumiesz, że takich podrobionych telefonów nie warto kupować?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Hmm kolego pokaż mi w którym poście napisałem że ja to będę kupował ? Z tego co widzę to mają one więcej aplikacji niż moje wave , jak wiadomo mam tu system bada i dość ubogi on jest :/

Opublikowano

Tylko porównaj sobie jakość twojego Wave'a do tego telefonu.

Na przykład jeśli 2 telefony mają procesor 1ghz, to nie znaczy że parametry są takie same, bo ten drugi procesor może być dużo lepszy od pierwszego.

Tak samo jest z takimi telefonami, parametry wydają się dobre, ale tak naprawde tak nie jest.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

No dobrze rozumiem , ale pytałem czy są też w miarę dobre podróbki które są lepsze od mojego obecnego ?

Opublikowano

Można znaleźć dobre chińskie telefony, ale one zazwyczaj nie są już podróbkami Samsungów czy innych telefonów.

Napisz tylko jakie parametry ma mieć telefon i ile ma kosztować.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...