Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarobek na Magu

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś szansa że w ok. tydzień magiem 41lvl nabije 15kk+/- na Holke?

Jak tak to macie jakieś sposoby żeby łatwo zarobić?

Opublikowano

Z bb?

Z tego co pamiętam dostawało się po 40k choć ostatnim razem grałem z 6 miechów temu :/

A co najbardziej opłaca się resellować?

Opublikowano

Dobij kilka poziomów i będziesz chodził na te lepsze BB - fakt jest trudniej lecz i więcej kasy ( z ziemii też można niezłą sumkę uzbierać ).
Zbroje / Miecze / Łuki / Rózgi +80 lvl , perfumy, ancki , zwoje , pióra , pudła , karty sp

v7tfsh.jpg

Opublikowano

Z bb?

Z tego co pamiętam dostawało się po 40k choć ostatnim razem grałem z 6 miechów temu :/

A co najbardziej opłaca się resellować?

Jeżeli masz mało pieniędzy, to zacznij od czegoś prostego.

Na przykład od Zabójcy - kupujesz za 14k(tak czasem chodzi), sprzedajesz za 30k.

Wtedy jest 16k zarobku. Niewiele, ale w ciągu tygodnia możesz wybić się i sprzedawać inne, droższe przedmioty.

A jak nie z EQ to takie rzeczy jak piórka itp.

Btw. Możesz jeszcze chodzić na rajdy Cuby i zdobywać boxy, dropić z nich itemy, a potem sprzedawać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

"Zbroje / Miecze / Łuki / Rózgi +80 lvl , perfumy, ancki , zwoje , pióra , pudła , karty sp" to mam resellowac tak? tylko mam mało hajsu zeby az takie itemy resellowac : (

@tak offtop czy da się nadal z kimś robic cp np na sp?

Opublikowano

BB - Jak masz dwie postacie to możesz chodzić na 2 BB za pomocą multiclienta wtedy więcej zarobisz

Hazard - Jeśli chodzisz na glace żeby dobijać lvl to możesz też tam dropić różne itemy , hazardować i sprzedawać

nostaleh.png
Opublikowano

Jak nie masz aż tyle kasy to zacznij od czegoś małego: pióra, boxy, próbuj wbijać u5-7 i ulepsz od razu na +4/5 (nie ma takiego ryzyka, że spali)
Tymczasem chodź na BB - po 2 BB możesz mieć 100k

@boxy w sensie, że rób rajdy i sprzedawaj

v7tfsh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...