Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tarcza vodoo

Geralt!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z tarczą vodoo otóż mi się nie regeneruje (mam majtka) i mimo że stoje w miejscu i nie wykonuje żadnych czynności

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

1KLASA ;P

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

mam problem z tarczą vodoo otóż mi się nie regeneruje (mam majtka) i mimo że stoje w miejscu i nie wykonuje żadnych czynności

Trz było nie bić statków handlowych które są na 2/x mapach z nich lecą szamany vodoo pz1 kiedy go trafiłeś zaczął działać właśnie ten ze statku handlowego. tamten co kupiłeś za złoto przestał działać bo zaczął działać ten ze statku handlowego który jest tam na 1 czy 2 dni :D teraz musisz kupić szamana pz2 :D

Opublikowano

Witam

Zatop statek handlowy i jak dostaniesz szamana powinno działać ,jeżeli jednak po 2 lub 3 dniach przestanie działać to spróbuj ponownie ,lecz gdy i za drugim razem po 2 lub 3 dniach przestanie działać to zrób tak ,wyrzuć swojego szamana ze statku zatop statek handlowy i jak w nagrodę dostaniesz szamana to wtedy kup w tawernie szamana 1 klasy i teraz już powinno działać.

Powodzenia CZE

PS. co do bicia statków handlowych to różnie bywa jakiś czas temu pomagałem ubijać statki kajaczkowi na 2 mapce i między innymi kupieckie i przy którymś z kolei zanikł mi internet ,po ponownym zalogowaniu okazało się że ubiłem dziada i wygrałem szamana a zarazem zablokował się mój ,tak więc w życiu różnie bywa ....

Opublikowano

temat do zamknięcia już to naprawiłem dzieki za pomoc

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...