Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsi Wykonawcy

Harders

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP

Jak możesz lubić Lil Wayna? To przecież ciota, nazwał siebie sam nowym 2Paciem a przecież gównem jest ^^

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako ,iż słucham Reggae/RaggaMuffin także:

1.Manuel Rengifo Diaz

2.Adam Tersa

3.Tomasz Iwańca

4.Bob Marley

Opublikowano

2pac

Eminem

Bednarek

Bob Marley

East West Rockers

Grubson

Jamal

Mesajah

SOAD

Linkin Park

Billy Talent

Opublikowano

UP

Jak możesz lubić Lil Wayna? To przecież ciota, nazwał siebie sam nowym 2Paciem a przecież gównem jest ^^

Trochę się zmieniło xD

1. 2Pac

2. NAS

3. Dr. Dre

4. Eminem

To ja nie kumam takiego podejścia do Lil Wayne'a. Carter II oraz Carter III są uważane za klasyki, ponadto teksty są na spoko poziomie, a flow jest forteca, bo jak ktoś słucha to wie że gościu ma skillsy i poleci pod każdy beat.

Z resztą USA to nie Polska gdyby Eminem nie uważał go za utalentowanego rapera to nie nagrałby z nim kawałka, bo jeszcze musiałby płacić za chujowiznę.

Opublikowano

Rock/Hard Rock/Metal

1.AC/DC ,

2.Nirvana ,

3. Tenacious D ,

4 Foo Fighters ,

5. Serji Tankian ,

6.The Black Keys ,

7 .The Beatles ,

8. Gorillaz ,

9. Woodkid ,

10 . Rammstein itd (Trivium,Coldplay,Green Day, Metallica )

Electro /Dubstep itd

1.Daft Punk (i nie chodzi tu o Get Lucky tylko o klasykę typu Harder Better Faster Stronger )

2. Skrillex ,

3. Deadmau5,

4. Avicii ,

5. David Guetta ,

6. Feed Me ,

7.The Prodigy ,

8. Massive Attack ,

9. Adventure Club ,

10. Nero ,

Reggae :

1.Bas Tajpan,

2.Bob Marley,

3. Mesajah ,

4. Jamal ,

5. Solo Banton

mihcio15.png

Opublikowano

To ja nie kumam takiego podejścia do Lil Wayne'a. Carter II oraz Carter III są uważane za klasyki, ponadto teksty są na spoko poziomie, a flow jest forteca, bo jak ktoś słucha to wie że gościu ma skillsy i poleci pod każdy beat.

Z resztą USA to nie Polska gdyby Eminem nie uważał go za utalentowanego rapera to nie nagrałby z nim kawałka, bo jeszcze musiałby płacić za chujowiznę.

Teksty, czasem są na poziomie ... flow ... no takie sobie powiem ... Ogólnie mi się on nie podoba ^^

Możliwe że jest utalentowany, jak Eminem z nim nagrywał, lecz trochę się tym pochłonął i wyleciał ze stwierdzeniem że jest Nowym Paciem .. niestety nie jest i nie będzie ... nie miał prawa się wywyższać po nad geniusza RAPU :)

To tylko moje zdanie .. :)

Opublikowano

z pl rapu:

1. Bisz

2. Zeus

3. O.S.T.R

4. Małpa

5. Pezet

6. Eldo

jak dla mnie najlepsi raperzy mający inny "styl" niż reszta chujowin z głosem jak iwona i tekstami godnymi gimbusa

graphic.png

Opublikowano

Teksty, czasem są na poziomie ... flow ... no takie sobie powiem ... Ogólnie mi się on nie podoba ^^

Możliwe że jest utalentowany, jak Eminem z nim nagrywał, lecz trochę się tym pochłonął i wyleciał ze stwierdzeniem że jest Nowym Paciem .. niestety nie jest i nie będzie ... nie miał prawa się wywyższać po nad geniusza RAPU :)

To tylko moje zdanie .. :)

Z tym flow nie przesadzaj xD gość nagrywa pod każdy beat i się na nim nie wypierdoli ale pomińmy to.

Jeśli chodzi o to stwierdzenie że jest nowym Tupaciem to poniekąd ma do tego prawo bo jak wiemy rap to rywalizacja, ja jestem lepszy, ja dojebie lepszy pancz, mam lepsze skojarzenia, mam lepsze wszystko, skoro o to tu chodzi to czemu się nie może tak nazwać. Przy okazji schlebiając 2Pacowi bo gdyby nim gardził to nie nazwałby się tak.

Sam Wayne w swoim zachowaniu często robi z siebie pajaca ale w muzyce jest dobry i tego mu nie można odmówić.

Ja to tak widzę.

Opublikowano

W sumie ... dobrze mówisz ale ja nadal uważam że jego porównywanie się do Tupaca jest śmieszne xD

Ponieważ nawet nie jest zbliżony do niego poziomem ^^

Opublikowano

1. Red Hot Chili Peppers <3 - 30lat bycia na topie, piosenki kształtujące pokolenia, under the bridge, californication te piosenki to już czysta historia, 30 lat a i tak dają czadu na scenie jak nikt inny. Kocham i kochać będę.

2. John Frusciante - Były niestety ;/ gitarzysta RHCP, prawdnopodobnie najlepszy gitarzysta na świecie (slash nastawia się na sławę, john ma to w dupie więc..), no i jego twórczość solowa. cud. Tylko piosenki takie jak Away and anywhere czy My Smile is a Rifle, trzeba je zrozumieć, gdyz są... dziwne. Ale kiedy już dojrzysz co w nich niesamowitego, nie oderwiesz się od nich :3

3. Metallica - sprzedani? nie wiem o co chodzi są niesamowici i taka jest prawda, nie są to red hoci no ale kiedy na MTV (rock, ''music'' TV polska to tragedia i dno.) leci ich koncert chętnie oglądam i emocje są ;D

4. Limp Bizkit - nie nawidzę rapu. Ale LB uwielbiam ;D

5. Eminem - nie nawidze polskiego rapu*, ale Eminem to definicja dobrego rapu, a nie gówna typu jebać policję zalegalizować zioło, nigdy go na oczy nie widziałem ale i tak legalizujemy kurwajoł pis kurwa joł kurwa policja jebać kurwa joł...

6. Jimi Hendrix - Słuchając jego gitary nie mam nic do powiedzenia.

7. Elton John - Sam się zdziwiłem że go lubię, bo jest to artysta jednego utworu, czyli króla lwa :D a jednak kiedy posłuchałem Tiny Dancer i innych, zobaczyłem czemu jest on czystą legendą..

8. Linkin Park - Kiedyś słuchałem, teraz też lubię ale od kiedy wypuścili Castle of glass, nie słyszałem innej ich piosenki niż to -..-

9. Rammstein - Takiego kopa dawno nie słyszałem :D

10. Marylin Manson - dziwak, straszny człowiek, psychol, zajebista muzyka :3

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Rap:

1.Dr.Dre

2.Eminem

3.The Game

4.Kendrick

5.Snoop Dogg

6.Ice Cube

Electro , house , trance

1.Hardwell

2.AVB

3.Nicky Romero

4.Showtek

5.Tiesto

6.Martin Garrix

7.NERVO

8.Michel Mind Project

9,10. Afro.cki ;d

95532306705619005724.png

Opublikowano

1. Pink Floyd

2. Queen

3. Bruce Springsteen

4. Elton John

5. Phil Collins

6. Sting

7. Michael Jackson

8. Aerosmith

9. Robbie Williams

10. Nickelback

Nie potrafię zrobić rankingu. Jestem pewny tylko Pink Floyd, bo to jest klasa i sztuka zmieszana z perfekcjonizmem.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

David guetta nie jest wykonawca tylko dj i producentem. Dla mnie:

1. Marina

2. Remady

3. Marlena z Vizzy

4. Klaudia M

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

2Pac, Eminem <3

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...