Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [SkyBlock Kwadratowa] [2 Drużyny] [Ts] SkyCraft !

homeedition

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Nick: IbizaUKF

-Ile grasz w minecrafta:3 lata

-Drużyna Blue/Niebiescy

-Ts i mikro: Posiadane.

-Dlaczego akurat ten serwer[3 zdania]:Ponieważ lubię skyblocki. Pomagam ludziom, ponieważ mam duże doświadczenie z mc. Potrafię zrobić coś zaje... z niczego. :D

Opublikowano

IP ts: ts-x.pl

Kanał publiczny: 242.SkyCraft

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
- Nick: MCKrowa

- Ile grasz w minecrafta: Gdzieś tak od ostatniej alphy lub pierwszej bety , nie pamiętam dokładnie coś tak około tego.

- Drużyna: Blue

- Ts i mikro: Tak i tak ale mam kijowy głos.

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Bardzo lubię tego typu rozgrywkę w sensie , że 2 drużyny i każdy sobie pomaga. Poza tym dawno nie grałem na tego typu serwerach więc chętnie zagram. Poza tym na kwadratowa masakra 3 nigdy nie grałem , tylko na 5 więc to będzie coś nowego.

Bez reklam fb

Opublikowano

Zapraszam na ts: ts-x.pl

Kanał[strefa Prywatna]: 242. SkyCraft

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zjedźcie na sam dół ts jeśli kanału nie możecie znaleźć.

Opublikowano

- Nick: AnItsMe

- Ile grasz w minecrafta: Od beta 1.7.3

- Drużyna: Blue

- Ts i mikro: Mam

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Lubię kwadratową masakrę. Lubię skyblocka. To połączenie jest idealne :D No i mam nadzieję na miłą rozgrywkę ;))

61911764369359525958.png

Opublikowano

Rekrutacja zamknięta zapraszam na ts.

Start został przełożony na jutro na godzinę 10:00. O tej porze zapraszam wszystkich na ts. Przepraszam że start odbędzie się jutro.

Opublikowano

Ja nie dam rady jutro o 10 :) Będę on-line od 17 jeśli to nie problem :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Może wystartujecie pod wieczór?

O 10 to wszyscy NORMALNI ludzie z kumplami na dworze siedzą.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Może wystartujecie pod wieczór?

O 10 to wszyscy NORMALNI ludzie z kumplami na dworze siedzą.

zalezy ile masz lat:) ja okolo 22/23 wybijam :)

Opublikowano

Szukamy jeszcze jednej osoby do drużyny czerwonej

Opublikowano

Zapraszam na ts. Szukamy jeszcze 2 osób do czerwonych.

Opublikowano

Byłem na ts-ie ale nie było admina, więc składam swoje podanie w tym poście:

- Nick: 1sharp
- Ile grasz w minecrafta: ok. 3lata
- Drużyna: Red
- Ts i mikro: Posiadam
- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Miałem kilkudniową przerwę od mc i szukam jakiejś dobrej KM-y.
Opublikowano

Ok już mamy fula, narazie rekrutacja OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...