Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] [SkyBlock Kwadratowa] [2 Drużyny] [Ts] SkyCraft !

homeedition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
- Nick:Baxio
- Ile grasz w minecrafta: 2 lata ?
- Drużyna:Red :) (ulubiony kolor)
- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]:Poniewaz nigdzie takiego nie moge znalesc. Mam nadzieje ze bedzie fajny :D

@edit: Tak mam ts3/skype i mikro sprawne :) hmmm coś o mnie? Well,Mieszkam w Angli i lubiee MC :D

mca.png
Opublikowano

- Nick:Baxio
- Ile grasz w minecrafta: 2 lata ?
- Drużyna:Red :) (ulubiony kolor)
- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]:Poniewaz nigdzie takiego nie moge znalesc. Mam nadzieje ze bedzie fajny :D

Dopisz jeszcze czy masz ts i mikro oraz 3 zdania o sobie napisz...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
Nick:wojto1122

- Ile grasz w minecrafta:2,3

- Drużyna:Blue

- Ts i mikro:Oczywiście

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]:Ponieważ znudziły mi sie serwery typu survival ,które po 3-4 dniach padały . Ponieważ chce zapoznać się z innymi osobami a nie tymi co mam na codzień . Chce grac z osobami ogarnietymi a nie z takimi co mówią o zaufaniu a to się nie sprawdza :D .

Opublikowano

Nick:wojto1122
- Ile grasz w minecrafta:2,3
- Drużyna:Blue
- Ts i mikro:Oczywiście
- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]:Ponieważ znudziły mi sie serwery typu survival ,które po 3-4 dniach padały . Ponieważ chce zapoznać się z innymi osobami a nie tymi co mam na codzień . Chce grac z osobami ogarnietymi a nie z takimi co mówią o zaufaniu a to się nie sprawdza :D .

Dopisany.

Osoby posiadające mniej niż 50 postów mogą pisać podania na pw.

Opublikowano

Podam jak będzie po 8 graczy w drużynach. Oraz podam wtedy przewidywany [co do godziny] start.

Opublikowano

Nick: Obmis

Ile grasz w minecrafta: 2 lata

Drużyna: Red

Ts i mikro: Tak mam.

Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Ponieważ lubię serwery typu KM. Lubię grać z innymi ludźmi pomagać sobię. Ogólnie lubię rywalizować i poznawać nowych przyjaciół (ogarniętych :P)

Pozdrawiam Kafciu4 :P

Opublikowano
- Nick: Sumanok

- Ile grasz w minecrafta: 2 lata.

- Drużyna: Red.

- Ts i mikro: Posiadam.

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Lubię grać w drużynie a na skyblock to jeszcze lepiej ;D. Szybko ogarne itemki itp. Jestem ogarnięty i myślę, że ze mną drużyna wygra :D (Dobrze sie bije)

zpot.png

Opublikowano
- Nick: Hotarti

- Ile grasz w minecrafta: Od alphy

- Drużyna: Wisi mi to

- Ts i mikro: Jest

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Dlaczego ten? Poniewaz mam już dość factions i free buildów. Zwykła KM mnie nie satysfakcjonuje. Myśle ,że to może być tryb wary uwagi.

PS Jeśli zostanę przyjęty to prosiłbym ,żeby administrator dodał mnie do drużyny z wyższą średnią wieku - nie lubię grać z dzieciaczkami :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano
- Nick: Winged4Ever

- Ile grasz w minecrafta: Długo sam aż nie wiem

- Drużyna: NIEBIESKI

- Ts i mikro: TAK

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Ponieważ lubię takie serwery i jest bardzo fajna przyjemność grania z nowymi graczami.

@Up Hatorti chodź do niebieskich mam 17 więc możemy razem sobie pograć jak byś chciał ale to zależy tylko od cb. ;)

Opublikowano
- Nick:Misiek23

- Ile grasz w minecrafta:2 lata

- Drużyna:Niebieska.

- Ts i mikro:Oczywiście ,że posiadam

- Dlaczego akurat ten serwer:Dlatego ,że znudziły mnie serwy które padają co 2 dni :D Chcę się zapoznać z obcymi ludźmi a nie z tymi co mam ich na co dzień. Chce pograć z kimś ogarniętym :)

Ps up i 2xup nie bójcie się :D

Wiek to nie wszystko :) Ja jestem ogarnięty :)

Opublikowano

Nick : Pingu

ile grasz w mc 1.5roku

Druzyna :Red

Micro : jasne

Dlaczego akurat ty : bo juz mi sie nudza serwery typu km5 i padaja po 3/4 dniach a tak to sobie pogram z jakims ziomeczkami ;d

Opublikowano

Dopisałem was z wyjątkiem Sumanok. Dlaczego ? Otóż 13 lat to podstawa i tak zaniżyłem bo od 14 miałem przyjmować....

Opublikowano

Pisać podania Proszę bo chcę sobie pograć ! FAST LUDZIE FAST!

Pytanie do moderatora tematu, a mógł byś zrobić start jak będzie 6 niebieskich i 6 czerwonych ?

Opublikowano

- Nick:babiniu

- Ile grasz w minecrafta: 8 miesięcy

- Drużyna:Red

- Ts i mikro:Tsa mam lecz mikro bede mial dopiero w sierpniu bo temu co wcześniej miałem popsul się mikrofon :/ licze na to że to chyba nie przeważy o udziale w grze

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Ponieważ lubie serwery sky block sam gram czasami na jednym, ale przede wszystkim ponieważ rzadko się zdarza aby był serwer KM 3 z reguły jest KM 5 za którym no ja nie przepadam

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Nick : Snurq
ile grasz w mc Rok
Druzyna :Red
Micro : oczywiście
Dlaczego akurat ty : Uwielbiam grać na kwadratowej. Na skybloku było byto wspaniałe tak więc chcę spróbować. Umiem walczyć jak i wspólpracować :)

Opublikowano

Napiszę też podanie za mojego kolegę bo on nie ma konta na MPCForum a chce on sobie zagrać ze mną.

- Nick: Cinaran

- Ile grasz w minecrafta: około 2-3lata
- Drużyna: Niebieska
- Ts i mikro: tak
- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Ponieważ lubię pograć na takim serwerze i potrafię dobrać się do grupy i walczyć o swoje terytorium.
Opublikowano

Pisać podania Proszę bo chcę sobie pograć ! FAST LUDZIE FAST!

Pytanie do moderatora tematu, a mógł byś zrobić start jak będzie 6 niebieskich i 6 czerwonych ?

Start serwera odbędzie się po uzbieraniu 20 graczy.

Napisz jaki % i co dropi z cobbla a co ze stone :)

STONE:

- Diax: 0.6%

- Żelazo: 2%

- Złoto: 1.4%

- Węgiel: 3.5%

- CzerwonyProszek: 0.2%

- Butelka Expa: 4%

COBBLESTONE:

- Diax: 0.5%

- Żelazo: 1.5%

- Złoto: 1%

- Węgiel: 3%

- CzerwonyProszek: 0.1%

- Butelka Expa: 3.5%

- Nick:babiniu
- Ile grasz w minecrafta: 8 miesięcy
- Drużyna:Red
- Ts i mikro:Tsa mam lecz mikro bede mial dopiero w sierpniu bo temu co wcześniej miałem popsul się mikrofon :/ licze na to że to chyba nie przeważy o udziale w grze
- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: Ponieważ lubie serwery sky block sam gram czasami na jednym, ale przede wszystkim ponieważ rzadko się zdarza aby był serwer KM 3 z reguły jest KM 5 za którym no ja nie przepadam

To mikro jednak decyduje najbardziej. Podanie - Odrzucone.

Opublikowano
- Nick:KingSword552

- Ile grasz w minecrafta:od bety 1.5

- Drużyna:red

- Ts i mikro:tak

- Dlaczego akurat ten serwer [3 zdania]: na pewno fajny. nieumie znaleźć innych serwerów. to skyblock

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...