Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] najlepszy czołg z tieru II

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

joł nyggi , chciałem zagrac sobie zagracz czołgiem tier 2 i ulepszyc go na maxa , jaki czogł z tego tieru jest dosc mobilny i ma mocne pierdolniecie ?

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

ze zwyklych czolgów amerykanski m2 medium albo brytyjski vickers. Jak chcesz artylerie to wez bisona, a jak niszczyciel to ten amerykański nie pamiętam jak sie nazywa.

Opublikowano

To zależy od tematu: jeśli chcemy zadać jakieś szybkie pytanie to najlepszym wyjściem będzie napisanie posta w temacie który zailnkowałeś.

Jeśli chcemy dłuższą dyskusje to już osobny temat :)

Dobra, będę wiedział na przyszłość :)

Topic : T18, BT-2, Mini Maus :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

hmm ja gram Tetrarchem i musze powiedziec, że uważałem T18 za najlepszy, jednakże Tetrarch dużo lepszy

EDIT tak wiem, że masło jest maślane ><

76561198018588473.png
Opublikowano

joł nyggi , chciałem zagrac sobie zagracz czołgiem tier 2 i ulepszyc go na maxa , jaki czogł z tego tieru jest dosc mobilny i ma mocne pierdolniecie ?

t18 ale proponuje ci pz.i.c czolg wymiata z tym 2 dzialem nie z tym co ma kurwa z 100 pocisków w magazynku . te 2 laduje z 3s i wali po 80 z magazynku czy tam nawet 2 s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...