Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedż]Serwer typowo Magia,RPG,Nowe Itemy.

Minecraft Serwer  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz abym stworzy? taki serwer?

• Tak
    • Nie
    • Tak ale nie podoba mi si? kilka pomys?ów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się zapytać użytkowników MPCForum.pl o recenzje mojego pomysłu.<br>

1. Chciiałbym stworzyć serwer na którym drop diamentu, żelaza, złota, emeraldu był by wyłączony. Wszystkie te rudy można by było skraftować np. 1 żelazo z 5 trzciny (Podałem tylko przykład :) Na prawdę zdobycie samego żelaza będzie trdudne.). Przy użyciu żelaza i innych materiałów można by było później tworzyć złoto, diament, emerald.<br>

2. Do gry zostały by dodane tak jakby różdzki np. Zaczarowany patyk dzięki któremu mogliśmy by teleportować się do 10 sec lub strzelać piorunami itd. a także dodał bym nowe miecze które miały by np. bonus zatrucia, osłabienia, spowolnienia.<br>

3. Na serwerze TnT niszczyło by obsydian.

4. Po za tym byłe by nowe strzały trujące, osłabiające, leczące itd.

5. Jak na razie tyle myślę nadal nad czymś ciekawym.

[NEW] 6. Jeśli ktoś dednie nie wypadną z niego itemki a odrodzi się z tym eq :) W prostej rzeczy nie można stracić itemów, ale oczywiście będą się one niszczyć :)

Zachęcam do głosowania w ankiecie.

EDIT. Usunięcie pytania nr2 i propozycji nr2.

Opublikowano

Całkiem fajne ;) ja bym oczywiście pograł jakiś czas ale nie wiem czy taki serwer długo by się utrzymał przy dzieciach które chcą tylko SV + Frakcje..

Opublikowano

Jesli temat bedzie mial duzo wyswietlen i bedzie 40 glosow na tak to zrobie taki serwerek chociaz by na 20 slotow jesli by sie udalo to bym zwiekszal sloty.

Jeżeli serwer miał by wystartować to potrzebował bym kilku osób do pomocy przy pluginach i mapce :D

Opublikowano

Pomysł świetny ! Zgłaszam się na moda :D Nr.1 podpunkt jest najlepszy pograłbym na takim serwerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...