Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W którą część cyklu zagrać?

Sw33tN0thinG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz to pomyliłes forum, to jest odłamek NFS World i polecamy Ci właśnie w tą gre grać. Granie w NFSa w trybie Pojedynczego Gracza to raczej monotonia :P

Oprócz tego polecam Ci zagrac we wszystkie części zaczynając od Undergrounda :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Najlepszym NFS'em jest według mnie pierwszy MW z 2k5, bardzo ładna grafika jak na tamte czasy, wzór dla wszystkich NFS'ów, które zostały zrobione w takim stylu, czyli tuning itp.

Polecam też Hot Pursuita z 2010 roku, gra wróciła trochę do korzeni i tego co prezentowały starsze NFS'y, gdy nie było tuningu ani jazdy dowolnej, tylko emocjonujące ucieczki przez policją.

Jeśli szukasz jakiegoś symulatora, to kup Shifta lub Shifta 2 Unleashed, obie części są bardzo dobre i super gra się w nie na kierownicy.

Opublikowano

NFS Undercover mam ta gre na ps3 i jedyna wada to czeste bugi i wolne wczytywanie map... byc moze dlatego ze mam ta gre 2 lata, ale i tak polecam :)

Dobra gra. :) Tylko źle zoptymalizowana.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja polecam zwykłego Undergrounda . Świetna gra + jest jeszcze taki klimacik z typowych nfsw . Polecam :D

Opublikowano

Zagraj Sobie w Undergrunda jedynke i dwójke , Most Wanted 2005 , Carbona i Undercovera to najlepsze części serii do tuningu aut i wyścigów autami które nie są koksiarskie jak Bugatti czy Pagani.

Pomogłem daj lajka!

Opublikowano

Rozwiń swoje upodobania!

Lubisz sobie pojeździć ze znajomymi?

To wybierz sobie World'a.

We World'a gra najwięcej osób, nie tylko dlatego, że jest bezpłatna (z mikropłatnościami) ale też inni cenią we World'zie ilość samochodów/stylów (około 150), duży wybór tras i trybów gry (Wyścig (tor i sprint i drag) Pościg (ucieczka zespołowa i jednoosobowa)).

Jeśli nie podoba Ci się grafika we World'zie to wybierz Most Wanted 2012.

Jest to gra w której bardziej chodzi o ucieknięciu przed policją. Są też przeróżne osiągnięcia.

Gra była by bardzo fajna, gdyby było więcej samochodów, 50 to trochę za mało na taką grę.

Gra bardzie budowana na widowiskowość i wzbudzania emocji u graczy.

Lubisz rzeczywistość gier, symulatory jazdy?

Shift to jeden z najlepszych symulatorów jazdy. Jego ulepszony brat Shift 2 Unleashed jest jeszcze bardziej rzeczywisty niż 1.

Ja nie mogłem grać w Unleashed, ponieważ rozpraszamy mnie drobne "piękne" szczegóły, min. chmury, widok na otoczenie.

W Unleashed nie podoba mi się tylko, że zmniejszono drgania samochodu i trochę wyciszono dźwięk.

Widok z kokpitu w Unleashed jest zabójczy!

Lubisz efektywną jazdę i fabułę?

The Run jest grą łączącą w sobie cechy Hot Pursuit, Underground'a, Most Wanted oraz Carbon'a.

Wcielamy się w Jack Rourke i uciekamy przed mafią, kieruje nami kobieta, "ruda" Sam Harper.

W tej grze jest bardzo fajna fabuła, która kładzie inne gry na kolana.

Lubisz bardziej karykaturalne samochody, nierzeczywistość?

Seria Nitro polega bardziej na nielegalnych wyścigach, ucieczeką przed policją oraz ulepszaniu aut.

Jest ona bardziej dla młodszych kierowców, którzy lubią karykaturalne modele samochodów.

Wadą tej gry jest zamknięty świat i około 35 samochodów.

http://www.mpcforum.pl/topic/938765-nfs-w-ktora-czesc-zagrac/?p=7308452

Aktualnie (dla mnie) najlepiej zagrać w część World.

Pomimo ciągłych niedociągnięć gra się bardzo fajnie. Dużo tras i samochodów.

Warto zagrać w Carbon'a i Underground'a. Szkoda, że nie mam Carbon 2. <_<

Opublikowano

Nie obraź się kolego wyżej, ale ten opis NFS'ów wyżej to zdeczka taki naciągany.

MW2 na chwile obecną to starta pieniędzy, coraz mniej osób w trybie online bo jest tak skopany, że to poezja, bugów jest tyle że zabrakło by liter na klawiaturze, a aktualizacji brak. W dodatku trzy DLCki które przewyższają dwukrotnie wartość gry. Co prawda, ciekawe funkcje społecznościowe i dosyć sporo roboty na singlu, chodzi mi tutaj głównie o odblokowania do pojazdów.

Shifty? Lepiej kupić GRIDa jedynke, takie jest moje zdanie.

The Run, wcale tak nie miażdży dupy, jak dowiesz się że po jednym dniu przeszedłeś grę, ale mimo wszystko gra jest dosyc ciekawa.

W co warto zagrać?

Co do ulicznych nfs'ów, to faktycznie trzeba zagrać w każdego, zaczynając od U1 i kończąc na Carbonie. Ogólnie świetne gry, jest co robić. Jedynie nie podobał mi sie carbon, ale grałem i skończyłem go ze względu tylko na ciąg fabularny z MW.

Jeśli chcesz sie oswoić z klasycznym NFSem to zagraj w hot pursuit, prawdopodobnie najbardziej przybliży Cie do klasycznego need for speed'a.

Zapomniałbym, jak nie interesuje Cie część graficzna, to zagraj w pierwsze części NFSa, zahacz też o high stakes, bo ta gra mnie przyprawiła o wiele nie przespanych nocy :)

/Undercover to część którą trzymam na półce ale do niej nie wroce, ponieważ model jazdy jest tak prosty, że mój brat który aktualnie ma 6 lat ogrania go i wygrywa wyścigi, sama rozgrywka jest na bardzo średniawym poziomie i niezbyt jest to pamiętana część

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...