Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W którą część zagrać?

Jerzyk321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w którą część po carbonie polecicie wybrać?Dawno nie grałem i nie wiem co się zmieniło oraz czy została jeszcze opcja tuningu optycznego w jakiejś części ?

Opublikowano

Need for Speed: Undercover i Need for Speed: Most Wanted 2012

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

W najnowszych NFS'ach nie ma już możliwości tuningu optycznego wozów.

Po Carbonie pod tym względem najlepszy jest ProStreet, tam tuning wozów jest bardzo rozbudowany.

Jeżeli nie zależy ci aż tak bardzo na tuningu wozów, to polecam Hot Pursuita z 2010 roku.

Według mnie to drugi najlepszy NFS po pierwszym MW.

Opublikowano

Rozwiń swoje upodobania!

Lubisz sobie pojeździć ze znajomymi?

To wybierz sobie World'a.

We World'a gra najwięcej osób, nie tylko dlatego, że jest bezpłatna (z mikropłatnościami) ale też inni cenią we World'zie ilość samochodów/stylów (około 150), duży wybór tras i trybów gry (Wyścig (tor i sprint i drag) Pościg (ucieczka zespołowa i jednoosobowa)).

Jeśli nie podoba Ci się grafika we World'zie to wybierz Most Wanted 2012.

Jest to gra w której bardziej chodzi o ucieknięciu przed policją. Są też przeróżne osiągnięcia.

Gra była by bardzo fajna, gdyby było więcej samochodów, 50 to trochę za mało na taką grę.

Gra bardzie budowana na widowiskowość i wzbudzania emocji u graczy.

Lubisz rzeczywistość gier, symulatory jazdy?

Shift to jeden z najlepszych symulatorów jazdy. Jego ulepszony brat Shift 2 Unleashed jest jeszcze bardziej rzeczywisty niż 1.

Ja nie mogłem grać w Unleashed, ponieważ rozpraszamy mnie drobne "piękne" szczegóły, min. chmury, widok na otoczenie.

W Unleashed nie podoba mi się tylko, że zmniejszono drgania samochodu i trochę wyciszono dźwięk.

Widok z kokpitu w Unleashed jest zabójczy!

Lubisz efektywną jazdę i fabułę?

The Run jest grą łączącą w sobie cechy Hot Pursuit, Underground'a, Most Wanted oraz Carbon'a.

Wcielamy się w Jack Rourke i uciekamy przed mafią, kieruje nami kobieta, "ruda" Sam Harper.

W tej grze jest bardzo fajna fabuła, która kładzie inne gry na kolana.

Lubisz bardziej karykaturalne samochody, nierzeczywistość?

Seria Nitro polega bardziej na nielegalnych wyścigach, ucieczeką przed policją oraz ulepszaniu aut.

Jest ona bardziej dla młodszych kierowców, którzy lubią karykaturalne modele samochodów.

Wadą tej gry jest zamknięty świat i około 35 samochodów.

Pokieruj się tymi wskazówkami i wybierz którą wolisz.

Czasami fajnie sobie przypomnieć gry z dzieciństwa min. Underground i Hot Pursuit 2.

Ale się rozpisałem. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli chcesz tuningu wozow, to polecam pierwszego Most Wanteda i Carbona. Dla mnie najlepsze czesci cyklu. Nowy MW to taki inny Burnout.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym radzil nfs most wanted poniewaz jest najfajniejszy to opinia z mojej wsi :D najfajniejsze jest to ze jest czarna lista i niekiedy naprawde trzeba sie nameczyc zeby osiagnac 1-wsze miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...